Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civilreggeli

Hagyomány és megújulás - ez jellemzi a civilek programjait, amelyeket május végére, június elejére ajánlottak a sajtó figyelmébe. Szórakoztató és ismeretterjesztő rezdezvények egyaránt lesznek közöttük.
Egybeesik a gyermeknappal a hagyományos Orbán-napi hegyi vigadalom az oszkói szőlőhegyen. A tizenhárom éve megszokott programokon kívül újdonságok is lesznek május 27-én, vasárnap.

Meskó Krisztián - szakmai vezető, Hegypásztor Kör

“Reggel fél 10-től lesz egy Hegypásztor kör elnevezésű, akadályokkal tarkított futóverseny, 8 és 16 kilométeres. Aztán szentmise, és már közben zajlik a főzőverseny, a borokat már lemustrálják addigra. Borkorcsolyaverseny rengeteg főzőcsapattal, és fél 2-től gyakorlatilag elindul a színpadi produkciók sora, és a vásári forgatagban is lesznek színjátszók.”

A napot népzenei koncert és táncház zárja majd.

Június elején zajlanak az idei ünnepi könyvhét rendezvényei Szombathelyen.

Nagy Éva - igazgató, Berzsenyi Dániel Könyvtár

“Elsejétől 14-éig mindennap van a Berzsenyi könyvtárban program, gyerekkönyv-bemutató, beszélgetés, Schaffer erzsébetet látjuk vendégül, helyi kiadóknak, helyi szerzőknek a könyveit mutatjuk be, irodalmi estek lesznek, folytatjuk a roma kulturális napokat. Tehát úgy gondolom, hogy nagyon gazdag lesz ez a választék.”

Június 8-án, pénteken délután a Fő térre is kitelepül az intézmény, amely helyet biztosít a város civiljeinek.

Simon Ádám - elnök, H+ Média és Kulturális Egyesület

“Több civil szervezet kultúrával, helytörténettel, honismerettel foglalkozó civil szervezet fog majd bemutatkozni. Emellett interaktív programokkal, kvízekkel, helytörténeti totóval várjuk majd az érdeklődőket. ennek célja az, hogy a kilátogató érdeklődők megismerjék jobban Szombathely civil szervezeteit, az itt tevékenykedő civileket.”

A szervezők elmondták, hogy a kereskedők többsége távol marad az eseménytől, ennek ellenére tartalmas programot állítottak össze a 89. ünnepi könyvhét és 17. gyermekkönyvnapok alkalmából.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb