Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civil reggeli

Bíznak a jó időben a legutóbbi civil sajtóreggeli résztvevői: több egyesület szabadtéri, mozgásos programot tervez szeptemberre. Profiknak is szerveznek sporteseményt, de a lelkes amatőrökre, a kisgyerekes családokra szintén gondoltak.
Nyolcadszor szervezik meg a komoly felkészültséget igénylő országúti kerékpárosversenyt a velemi buszfurdulótól szeptember 8-án, szombaton, ahová szurkolni, fotózni is várják az érdeklődőket - hangzott el a civil reggelin. A szeptember 23-ai futófesztivál pedig szélesebb közönséghez szól, erre 10-éig lehet nevezni.

Kívés István - szervező titkár, Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület

“A versenyprogram nagyon sokrétű, félmaraton amatőröknek, 10 kilométer amatőröknek, 4-szer 2,5 kilométer amatőröknek, diákolimpiai korcsoportnak 2,5 kilométer, piciknek babafutás, babakocsis futás, futóbicikli stb., és meg lehet nézni a profikat, akik a versenyen külön versenyeznek.”

Idén először befutóérmet is osztanak a szervezők a Károlyi Gáspár térről induló futáson, amelyet az önkormányzat is támogat.

Az Őrvidék-várvidék túrára jövő hétvégéig, szeptember 15-éig kell várniuk a sportot és kirándulást kedvelőknek.

Balogh Luca - tag, Sakura Karate Egyesület

“Az egyesület 20 éves fennállása alkalmából két plusz távval bővült az eddig meglévők mellé, így összesen 7 távunk van, amin lehet indulni. Ezek között vannak egészen családbarát, családi 6-10 kilométeres távjaink, ezek Velemből indulnak, a helyszínen is lehet rájuk nevezni.”

Az extrém, 100 és 120 kiloméreres távra viszont előzetesen kell jelentkezni, és ez utóbbi teljesítéséhez akár 28 órára is szükség lehet. További információ a sakuraegyesület.hu-n olvasható.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rendkívüli közgyűlés
  Rendkívüli közgyűlés Nem alkalmazhatják a Munka törvénykönyvének január elsején hatályba lépett módosítását a városi cégek Szombathelyen, ugyanis…
 • Kelemen Krisztián civilként politizál tovább
  Kelemen Krisztián civilként politizál tovább Kelemen Krisztián ezután civilként, de az Éljen Szombathely frakciójának tagjaként lesz részese a szombathelyi közgyűlésnek.
 • Parkerdő
  Parkerdő Aláírásgyűjtés, sajtótájékoztató, lakossági fórum - ilyen előzmények után rendeződni látszik a Parkerdő lakópark néhány gondja.…
 • Jézuska várás másképp a Remekműhelyben
  Jézuska várás másképp a Remekműhelyben „Hogy mindenkinek békés legyen a karácsony…” szólt a hirdetés, és valóban erről van szó. December…
 • Budai Józsefné köszöntése
  Budai Józsefné köszöntése Budai Józsefné Fülöp Rozáliát köszöntötte 90. születésnapja alkalmából dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város…