Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Köszönetet mondatak a karnevál szervezői. 90 éves születésnapost köszöntött a polgármester. Változik a NAV ügyfélszolgálatának nyitvatartása.
Karnevál

A Savaria Történelmi Karnevált szervező Savaria Turizmus Nonprofit Kft. köszönetnyilvánító estére hívta a rendezvény támogatóit és partnereit. Kilenc cég összesen 8 millió forinttal járult hozzá a fesztivál sikerességéhez, 5 vállalkozástól alapanyagokat, illetve szolgáltatásokat kapott a karnevál térítésmentesen, továbbá jelentős az együttműködő művészeti csoportok, intézmények száma is. A megjelenteket Puskás Tivadar polgármester és Koczka Tibor alpolgármester is köszöntötte.

Szépkorú

Orbán Viktor miniszterelnök szépkorúaknak szóló emléklapjával köszöntötte Puskás Tivadar polgármester a 90 éves Pintér Istvánt. Az ünnepelt Felsőszölnökön született. 1955-ben nősült meg, feleségével 1974 óta él Szombathelyen. Több mint harminc évig dolgozott az államigazgatásban előbb közösségi ügyintézőként, majd a jogi egyetem elvégzését követően a vasvári járásban tanácselnökként, a Megyei Tanácsnál igazgatási osztályvezetőként, később főjegyzőként. 1989-ben ment nyugdíjba. Lánya Stanglné Pintér Márta, a Horváth Boldizsár Szakgimnázium korábbi igazgatója, egy unokája van.

NAV

A közelgő ünnepek miatt változik a NAV szombathelyi központi ügyfélszolgálatának nyitvatartása. November 1-jén csütörtökön munkaszüneti, november 2-án szombaton pihenőnap lesz az irodában, november 10-én szombaton délelőtt fél 9 és fél 12 között fogadják az ügyfeleket. A további munkanapokon a nyitvatartás változatlan.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb