Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Minőségi díjat nyert a megújult megyei honlap

17. alkalommal került megrendezésre az online marketing-kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseménye, az Év Honlapja pályázat, ahol a Minőségi Díj elismerésben részesült a megújult megyei honlap, a vasmegye.hu.
A megújult Vas Megyei Önkormányzati Hivatal honlapja több, mint egy önkormányzati portál. A vasmegye.hu egyszerre kívánja bemutatni azt a munkát, amelyet a hivatal munkatársai végeznek a megye fejlődése és gyarapodása érdekében, és egyszerre kíván információs portálként a megye aktuális eseményeiről, híreiről beszámolni. Mindezek mellett a honlap Vas megye turizmusát is szolgálni kívánja, bemutatva a legérdekesebb attrakciókat és közös örökségünket, amelyek fejlesztésében is közreműködnek kollégáink. A megújult oldalunk használja a legfontosabb közösségi médiaeszközöket, így még jelentősebb közönséget, látogatottságot biztosítva annak. Meggyőződésünk, hogy Vas megye akkor lehet igazán sikeres, ha a megyei identitás a hétköznapok részévé válik, összetartó erőként összekovácsolva a megye polgárait. A vasmegye.hu célja ez a szolgálat, minden Vas megyeiben megerősíteni megyei tudatát, büszkévé tenni a közösséget elért eredményeinkre, hiszen „Együtt fejlesztjük Vas megyét!"

Az ünnepélyes díjátadóra november 14-én a Magyar Marketing Szövetség konferenciája, a Marketing Summit Hungary első estéjén került sor a Park Inn by Radisson Hotelben. Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Varga István László, a pályázat alapítója, ünnepélyes keretek között hirdették ki az idei nyerteseket.

Jelentős változások zajlanak a digitális marketingben. Manapság számos olyan dolgot megvalósíthatunk, amely eddig nem is létezett. Akár egyetlen gombnyomással a rendelkezésünkre áll a legújabb technológia, hogy egy forradalmi üzleti modellt alkothassunk! Az életünk minden területére hatással van a digitalizáció, miért kímélné épp a marketinget? Azok, akik most az innováció élére állnak, hosszú távú versenyelőnyt szerezhetnek. – összegzett Varga István, a pályázat alapítója.

Dr. Balázsy Péter megyei jegyző, a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője elmondta, a siker a közös munka eredménye, a hivatal dolgozói egy munkacsoport keretében közel fél évig dolgoztak a honlap fejlesztésen, napi együttműködésben a fejlesztőkkel. A megyei jegyző szerint szervesen illik a négy éve megkezdett megújulási folyamatba az új megyei oldal, hiszen ablakot nyit a ciklus eredményeire, bemutatva azokat a megye közösségének.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb