Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Országos díjat kapott a megyei hivatal

Országosan 73 cégtől és közintézménytől – többek között a Bosch, a BPW-Hungária, az IBM, a MAM Hungária, a Pest Megyei Kormányhivatal és a Zsidai Csoport – összesen 90 pályázatot nyújtottak be az OFA Nonprofit Kft. által meghirdetett Az Év Felelős Foglalkoztatója 2018 felhívására. 2018-ban a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal második helyen végzett a közszféra kategóriában.
A pályázat összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, valamint közzéteszi azokat a jó gyakorlatokat, melyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez, kiemelkedő és iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A célja a bátorítás és az ösztönzés azon munkáltatók felé, amelyek még kevés tapasztalattal rendelkeznek.

Dr. Balázsy Péter megyei jegyző, a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal vezetője a Várkert Bazárban rendezett budapesti ünnepségen vette át az elismerést, elmondta: a legfontosabb eredményünknek azt tekintjük, hogy egy hatékony, szakmailag felkészült, jól együttműködő közösség alakult ki a hivatalban. Továbbra is célunk, hogy a Vas Megyei Önkormányzati Hivatal a megye egyik legvonzóbb munkahelye legyen. 2017-ben elnyertük a Családbarát munkahely címet, idén a megújult honlapunk minőségi díjat kapott. Hisszük, hogy a közösségért végzett munka többlettartalmat hordoz, erre épül mottónk is: „Együtt fejlesztjük Vas megyét!”

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb