Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Kőszegi Várszínház: Hajmeresztő

Társasjátékra hívja a szombathelyi közönséget is a Kőszegi Várszínház. Paul Portner Hajmeresztő című krimiben ugyanis a nézők segíthetnek a nyomozónak a gyilkos kézrekerítésében. A premier csütörtökön lesz, ezután még hétszer játsszák a zenés darabot. A főpróbán jártunk.
Holtan találják a fodrászszalon tulajdonosát. A rendőrök hamar kiderítik, hogy csak az üzletben dolgozók vagy a vendégek egyike lehet az elkövető. De melyikük az?

Göttinger Pál - rendező, színész

“Minden lehetőségre felkészülünk a próbán, és a közönség fogja eldönteni végül,  hogy ki volt a gyilkos, és ennek megfelelően kinek mi volt az indítéka, és merre haladjon tovább a történet.”

Akár estéről estére is változhat a történet.

Pócza Zoltán - igazgató, Kőszegi Várszínház

“Ez egy interaktív előadás, és hogy miért választottuk ezt az előadást, annak alapvetően az az oka, hogy szeretnénk egy fiatalabb közönséget is bevonzani a Kőszegi Várszínházba.”

A nézők - mint a gyilkosság tanúi - a játékmester nyomozó közreműködésével kérdéseket tehetnek fel a gyanúsítottaknak, és szavazhatnak arról, kit tartanak bűnösnek.

A feltett kérdésekre azonnal reagálni kell. Az improvizáció nagyobb odafigyelést kíván a színészektől.

Kálid Artúr - színművész

“Másképp kell mozognia az agytekervényeknek. Nem elég csak megtanulni a szöveget, és azt elmondani, hanem nagyon ott kell lenni. És ami a legfontosabb, hogy mindenki egy bizonyos karaktert játszik, és abból a karakterből kell válaszolni.”

Bárhogy alakul az előadás vége, a közönség választ kap arra, hogy miért gyilkolt az elkövető. Legyen az a harsány fodrász, a flegma fodrásznő, a nagyvilági úrinő vagy a fontoskodó műkereskedő.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb