Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Határon túli kapcsolatok

Szövetségben Káld és Csíkszentimre - Káld és az ezer kilométerrel távolabbi Csíkszentimre tíz éve ápol testvérvárosi kapcsolatokat. A Vas megyei településről az augusztus 20-i ünnepi hétvégén járt delegáció a Székelyföldön.


- Az elmúlt egy évtizedben szoros kapcsolatok, barátságok szövődtek Káld és Csíkszentimre lakói között. A magunk módján részt veszünk a nemzetegyesítés folyamatában – fogalmazott Schmidt József, Káld polgármestere a Szombathelyi Televízió Ma-holnap című műsorában. Hozzátette: az elmúlt évek pályázati lehetőségeinek köszönhetően rendszeressé váltak az utazások, évente találkoznak a két településen élők.

kald1

Immáron harmadik alkalommal a Bethlen Gábor Alap testvérvárosi programokat támogató pályázat segítségével utaztak káldiak a székelyföldi településre. - Az augusztus 20-i nemzeti ünnepünkhöz kapcsolódóan tánccal, zenével, irodalommal megtűzdelt műsorral készültünk és aláírtuk a megújított fogadalomtételt.
kald2
– Vendéglátóink mindig készséggel fogadnak bennünket. Külön öröm számunkra, hogy ott lehettünk a Csíksomlyói passió bemutatóján, kirándultunk a Gyilkos-tónál és a Békás-szorosnál – mondta a polgármester.
kald3Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb