Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A dal a miénk

Három szám erejéig összeállt Szombathely legnagyobb zenekara. Kétszáz amatőr és profi művész muzsikált együtt a Magyar Dal Napján. Népszerű slágerek csendültek fel a Fő téren.
Több tucatnyi torokból, gitárosok, basszusgitárosok, dobosok kíséretében csendült fel vasárnap délután az LGT zenekar slágere a Fő téren. Amerikától Olaszországon keresztül Szegedig volt már hasonló kezdeményezés, Szombathelyen ez volt az első.

Prieger Szabolcs – szakmai igazgatóhelyettes, AGORA

„Páran, akik úgy gondoltuk, hogy valami extra dolgot kellene Szombathelyen csinálnunk a Magyar Dal Napján, ami minden szeptember második vasárnapja, összehozunk egy nagy közös zenélést. Ez most a Dal a miénk címet viseli”

Korosztálytól és zenei képzettségtől függetlenül bárki csatlakozhatott a Holdosi Attila vezette zenekarhoz. A szervezők célja az volt, hogy azok is bemutatkozhassanak, akik egyébként nem jutnak nyilvánossághoz.

Holdosi Attila – zenész, szervező


„Három dalt adtunk elő. A dal a miénk az egyik, a másik a Anna and the Barbies - Márti dala és az Ez az a ház a Tankcsapdától. A dalokhoz kerestük a megfelelő énekeseket, nagyon-nagyon jól sikerült megtalálnunk”

Lukács Lászlóék dalát a Mokka Tribute Band frontembere énekelte.

Németh Péter László – énekes, Mokka Tribute Band

„Igazából ez egy egyszerű dolog volt. Nekem csak a szöveget kellett megtanulnom. Nyilván ez a dal nagyon ismert, jó rock and roll dal, úgyhogy olyan nehéz dolgom nem volt”

A program jó alkalom volt arra is, hogy bebizonyítsa: gazdag zenei élet van a városban. Összesen mintegy kétszázan álltak be Szombathely legnagyobb zenekarába, és közönség is akadt szép számmal.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rendkívüli közgyűlés
  Rendkívüli közgyűlés Nem alkalmazhatják a Munka törvénykönyvének január elsején hatályba lépett módosítását a városi cégek Szombathelyen, ugyanis…
 • Kelemen Krisztián civilként politizál tovább
  Kelemen Krisztián civilként politizál tovább Kelemen Krisztián ezután civilként, de az Éljen Szombathely frakciójának tagjaként lesz részese a szombathelyi közgyűlésnek.
 • Parkerdő
  Parkerdő Aláírásgyűjtés, sajtótájékoztató, lakossági fórum - ilyen előzmények után rendeződni látszik a Parkerdő lakópark néhány gondja.…
 • Jézuska várás másképp a Remekműhelyben
  Jézuska várás másképp a Remekműhelyben „Hogy mindenkinek békés legyen a karácsony…” szólt a hirdetés, és valóban erről van szó. December…
 • Budai Józsefné köszöntése
  Budai Józsefné köszöntése Budai Józsefné Fülöp Rozáliát köszöntötte 90. születésnapja alkalmából dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város…