Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Fűzfa Balázs köszöntése

Az élményközpontú irodalomtanítás meghonosítója, tankönyvek és folyóiratok szerkesztője, a “12 legszebb magyar vers” program kitalálója. Csak néhány fontosabb mozzanat Fűzfa Balázs eddigi tevékenységéből. A 60 éves irodalomtörténészt a Berzsenyi Könyvtárban köszöntötték kollégái és tisztelői.
16 éves kora óta tanárnak készült, és most már 30 éve az irodalom tanszéken oktat a szombathelyi egyetemen, az egykori tanárképző főiskolán. Fűzfa Balázs 60. születésnapjára a könyvtárban gyűltek össze rokonai, barátai és tisztelői. Az idén ő vehette át a Berzsenyi-díjat a Vas Megyei Közgyűléstől, amelynek elnöke, Majthényi László most személyesen is köszöntötte az ünnepeltet. Kollégái nagy munkabírású, a diákokat kreativitásra ösztönző, újító szemléletű tanárt méltatták.   

Czetter Ibolya tanszékvezető, ELTE SEK

Mindig hallgatók gyűrűjében lehetett vele találkozni. A Kilátót, a Jelentkezünk című folyóiratot, újságot szerkesztette, már akkor is azt lehetett sejteni, hogy a hallgatók ügyeiért él-hal.

Az egyetem rektorhelyettese azt hangsúlyozta, hogy a pedagógusképzés módszertani megújításában is számítanak a szakértelmére.

Németh István rektorhelyettes, ELTE SEK

Újuljunk meg együtt! Az irodalomtanítás és ennek megújítása a te kezedben lesz.

Egykori témavezetője, aki az ELTE Babits-kutatócsoportját irányítja, a fiatal kutató tehetségét emelte ki.

Sipos Lajos – egyetemi tanár

Nekem volt a legkönnyebb dolgom, mert semmi mást nem kellett csinálnom, mint papírt és ceruzát előkészíteni, és úgy olvasni Balázs dolgozatát, hogy mindent, ami számomra új volt, azonnal kiírhassam.

Fűzfa Balázs irodalomtörténész

A hivatalos szakmám ez, hogy irodalomtörténész, de valóban, engem a kultúra ennél szélesebb ágai is érdekelnek, illetve az, hogy az irodalom hogy juthat el az emberekhez. Erre a 12 legszebb magyar vers programot próbáltam megszervezni, és annak lett a jelszava, Nietzschétől átvéve, aki ezt a zenére mondta, hogy irodalom nélkül lehet élni, csak nem érdemes.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb