Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Civil reggeli

Kulturális eseményeket, többek közt koncertet és színházi előadást ajánlottak a sajtó és a nagyközönség figyelmébe a szombathelyi civilek. A házigazdák nagy múltú szervezetek, de programjaik a maguk műfajában egytől egyig újdonságok lesznek.
Nemcsak hagyományos indulókat, hanem komolyzenei átiratokat és filmslágereket is játszani szoktak az egyik legnépszerűbb renezvényükön a fiatal szombathelyi fúvósok. A teljes zenekari repertoárból válogatnak ilyenkor - erről is szó volt a februári civil sajtóreggelin. Már közeleg az idei fellépésük a Bartók Teremben.

Mészáros Balázs - karnagy, Szombathelyi Ifjúsági Fúvószenekar
“Hagyományosan minden évben a farsangi időszakban van egy egész estés nagy hangversenyünk. Félig hagyományos koncertöltözetben, félig pedig jelmezben, valamint ez az első alkalom az ebben a tanévben kezdő fúvósoknak a bemutatkozásra. Vidám hangverseny szokott lenni, ez már egy közel 30 éves tradíció.”

Az ingyenes koncert február 16-án, szombaton este 6 órakor lesz.

Premierre készül az idén 43 éves Ferrum. A rendező régi és új amatőr színészeket is színpadra állít a Frederico Garcia Lorca utolsó művéből átírt darabban.

Török Gábor - művészeti vezető, Ferrum Színházi Társulás
“A halála előtt - ahoz szoktam szoktam hasonlítani, mint a bori notesze Radnóti Miklósnak maradt fent befejezetlenül, és mozaikokban. Aztán mégis kiadták ezt a 70-es évek végén valahol Barcelonában, annak van magyar fordítása, és mi alaposan belenyúltunk ebbe, összefűztük, kicsit a mi életünket is beleraktuk ebbe a darabba, merthogy furcsa címe van. Az lesz a címe, hogy Színdarab cím nélkül.”

Az előadást február 9-én, szombaton délután 4-kor és este 7-kor játsszák az Oladi iskolában.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb