Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Podmaniczky-díjat kapott Bődi Lívia

Podmaniczky-díjat a város- és faluvédők szövetsége, a Hungaria Nostra adományozza 1982 óta mindazon magánszemélyeknek és közösségeknek, akik a legtöbbet tették épített és természeti környezetünk, kulturális örökségünk értékeinek megismertetése, védelme érdekében.
A Podmaniczky-érem Kő Pál szobrászművész alkotása. A bronzplakett előlapján Podmaniczky Frigyes báró látható, hátoldalán városvédő Pallasz Athéné.

Idén 13-an kaptak Podmaniczky-díjat a Város-és Faluvédők Szövetsége országos találkozóján, ezúttal Debrecenben, a Kölcsey Központ Báltermében.

Az elismeréseket Ráday Mihály, a Város-és Faluvédők Szövetsége elnöke adta át a debreceni Reiner Ferencné Marikának, a tapolcai Kertész Károlynak, a szombathelyi Bődi Líviának, a vésztői Kazinczky Gyulának, a budapesti Békássy Csabának, a debreceni Balogh Lászlónak, a fővárosi Puha Titusznak, a kisújszállási Nagy Lajosnak, a dénesfai dr. Ostorharics-Horváth Györgynek, a budapesti Nagy Attilának, az érmelléki dr. Kéri Gáspárnak, a budapesti Hernyák Lászlónak és a Győr-Moson-Sopron megyei Veöreös Andrásnak..

Bődi Lívia a Szombathelyi Szépítő Egyesület elnöke, a Város-és Faluvédők Szövetsége választmányi tagja. Elsősorban az ifjúság a városvédő munkába való integrálásával foglalkozik. Ennek érdekében alapította meg a helyi ifjúsági szervezetet, mely az elmúlt években szép eredményeket ért el a Város- és Faluvédők Szövetségének ifjúsági pályázatán. Külön érdeme, hogy a fiatalok bevonásával elkezdték és rendszeresen gondozzák a helyi Szent Márton temető sírjait.

Tevékenyen részt vesz a város civil szervezeteinek munkájában, javaslataival és véleményeivel az egyesület és a város érdekeit szolgálja.

Aktív, fáradhatatlan, fiatal kora ellenére a civil szférában mindenki megbecsülését kivívta.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb