Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az árvíz helye - Bödecs László kötetbemutatója a Berzsenyi Dániel Könyvtárban

A Berzsenyi Dániel Könyvtár tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és ismerőseit Bödecs László Az árvíz helye című verseskötetének bemutatójára 2019. szeptember 12-én 17 órára a könyvtár földszinti előadótermébe (Szombathely, Dr. Antall József tér 1.)
Bödecs László szombathelyi származású költő, a Fiatal Írók Szövetségének tagja, nem mellesleg az ART7 portál irodalmi szerkesztője. Első, Semmi zsoltár című kötetét annak idején a vasi megyeszékhelyen is bemutatta: most a második, Az árvíz helye címet viselő verseskötete kapcsán újra hazatér, hogy ha próféta nem is, újra költő lehessen saját hazájában.

A kötetbemutatón a költő tart felolvasást verseiből. A lírafolyamot Doma Bence zenész és dalszövegíró akusztikus gitáron kíséri. Ezt követően dr. Fűzfa Balázs irodalomtörténész beszélget a szerzővel a kötetről, amelyről így ír Térey János: „Mennyire ​szeretlek, élet”, évtizedek óta nem olvastam ennyire pozitív töltetű magyar verssort. Mintha költészetünkben valaki tiltaná az örömöt. Természetesen ez is így folyatódik: „Mennyire szeretlek, élet, / most, hogy nem vagy.” Bödecs László mégsem krízisközérzetről ad hírt. Nyugodt, csöndes gyűjteményét életvágy itatja át.

A beszélgetést, amely a szombathelyi vonatkozásokat, a kortárs líra formanyelvét és a hagyományok kérdéseit is körbejárja, Kocsis Marcell moderálja; a költő és az irodalmár eszmecseréje után pedig lehetősége nyílik a hallgatóságnak a kötet megvásárlására is. A rendezvény ingyenes.Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb