Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rekordokat döntött a Savaria mozi

Tízéves rekord dőlt meg decemberben a nézőszámot tekintve a belvárosi moziban Szombathelyen. Az ünnepek között minden évben jellemző a mozizók számának emelkedése, most azonban az eddiginél is többen váltottak jegyet. Egy-egy filmre több százan voltak kíváncsiak a szombathelyi art moziban.  
Erősen kezdődött a január a szombathelyi moziban, annak ellenére, hogy az évek első hónapjai jellemzően „holt szezont” jelentenek. Sokan érkeztek például a Jégvarázs című filmre, amely kiváló családi programnak ígérkezik a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek. Sokan voltak kíváncsiak a hazai újdonságra is. Mayer Rudolf – mozgókép-szakág vezető elmondta, elsősorban az animációs filmek voltak nagysikerűek,de számukra is meglepetést okozott az új magyar film a Coming Out, amely végig telt házzal futott.

Az év elejével ellentétben karácsony körül mindig sokan mennek moziba, a mostani ünnepi szezonban pedig még nagyobb látogatottságot ért el a Savaria Mozi, mint az eddigi években.

-Idén minden várakozásunkat felülmúlta a mozi látogatottsága decemberben. Ez köszönhető egyrészt a digitalizációnak, tehát premieridőszakban is jó minőségben tudunk filmet vetíteni, illetve annak, hogy rendkívül jó volt a filmkínálat – fogalmazott Mayer Rudolf.

Minden technikai feltétel adott ahhoz, hogy a 2014-es év is sikeres legyen a Savaria moziban: a vetítőgép a most elérhető legmodernebb mozis eszköz az egész világon.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb