Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Csodák márpedig vannak

Megkezdte működését a Csodák Márpedig Vannak Alapítvány-jelentették be sajtótájékoztatón. A Magyarországon teljesen egyedülálló kezdeményezés célja, hogy hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő kiskorúak kéréseit teljesítse. Az alapítvány kuratóriumának tagjait, valamint a felügyelőbizottság tagjait is bemutatták.
Lelkész, rendőrkapitány, cégvezető és fotóriporter is van az alapítvány munkáját segítő tagok között. Olyan 18 év alatti, hátrányos helyzetű, magyar állapolgárságú fiatalok álmait szeretnék megvalósítani, akik kérésük teljesítését szinte csodának élnék meg- fogalmazták meg céljukat a sajtótájékoztatón a szervezők.

“Én magam is hiszek a csodákban, illetve hiszek abban, hogy van bennünk egy kreatív erő, kreatív indulat a lehetetlenséggel és a tehetetlenséggel szemben. Azt gondolom,ha emberek összefognak és egymást segítik, akkor felszabadul ez a kreatív teremtő erő." -fogalmazott Czubor Ferenc-lelkész.

Elsősorban az emberi összefogásra számítanak a tagok. Szeretnék bizonyítani, hogy a vágyakat nem lehetetlen elérni és megvalósítani. Mérei Tamás, a Savaria Szimfonikus Zenekar igazgatója már több jótékonysági programot szervezett, a Csodák Márpedig Vannak Alapítvány ötlete is tőle származik. Mint elmondta, olyan köztiszteletben álló személyiségeket keresett meg, akik egyrészt a saját szakmájuk, szakterületük alapján, másrészt a kapcsolatrendszerük  vagy kapcsolati tőkéjük alapján a lehető legszélesebb társadalmi réteget lefedik, és ezáltal a várható kérések teljesítésében a leghatékonyabban tudnak közreműködni.

Létrehozták az alapítvány internetes oldalát is, ezen tovább információkat, dokumentációt és a kérelmező nyomtatványt is megtalálják az érdeklődők.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb