Nyomtatás

A rendezvények hétvégéje volt

2014-09-15, 12:40
   |   Kategória: Kultúra
Big Band Fesztivál, Magyar Dal Napja, Joskar-Ola Napok és Galiba Gasztrofesztivál - a rendezvények hétvégéje volt a mostani. Bár az eső sokakat elriasztott attól, hogy kilátogassanak a programokra, egyetlen koncert sem maradt el.
Kilencedik alkalommal rendezték meg a Big Band Fesztivált szombaton. Öt együttes adott koncertet a Fő téren, akik pedig kedvet éreztek a tánchoz, közben a swing alaplépéseit is elleshették.

Vasárnap egészen délutánig zuhogott az eső. Miután elállt, megtelt a tér. Ötödször tartották meg a Magyar Dal Napját Szombathelyen, két színpadon váltották egymást a zenekarok. A legtöbben szívesen hallgatnak magyar zenét. Idén is elsősorban helyi zenekarok kaptak lehetőséget a bemutatkozásra.

dal
Még több kép a Magyar Dal Napjáról a fotóra kattintva
A koncertek kísérőrendezvényeként először szervezte meg az AGORA a Ga-Liba gasztrofesztivált, ahol helyi specialitásokat és libából készült ételeket lehetett kóstolni.

főzés
A képre kattintva galéria nyílik a a GaLiba fesztiválról
Hétvégén tartották a Joskar-Ola városrész legnagyobb rendezvényét. Az Ocho Macho koncertje vonzotta a legtöbb látogatót, de népszerűek voltak a különböző bemutatók, és a vidámpark is.   

VideóGaléria

{gallery}https://www.flickr.com/photos/szombathelyi7/sets/72157647205909989/{/gallery}