Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Kétezer program egy év alatt

Értékelték a tavalyi évet, ismertették az idei programokat, beszámoltak egy határon átnyúló projekt lezárásáról és a Szombathely Pont alkalmazás újdonságairól az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ sajtótájékoztatóján, ahol elhangzott: hamarosan megteremtik az online jegyvásárlás lehetőségét is.
Kétezer program, negyven koncert, 500 ezer látogató és több mint 12 millió forint pályázaton elnyert forrás - számokban, röviden így alakult az AGORA tavalyi éve, amely igazán jónak mondható. A 2015-ös esztendő is tartalmasnak ígérkezik: Palya Bea gyerekkoncertje, Dumaszínház, Valentin-napi buli - csak ízelítő az idei kínálatból, amelyben mindenki talál neki tetszőt - hangzott el a sajtótájékoztatón."Nagyon sok tehetséges, fiatal zenekart tudunk Szombathelyre hozni, például: Honeybeast, Szabó Balázs bandája, Tompos Kátya és Hrutka Róbert egy Cseh Tamás-dalos programmal jön, de a hagyományos nagykoncertjeink sem maradnak el, vendégünk lesz a VadFruttik és Péterfy Bori is" - sorolta Prieger Szabolcs, az AGORA szakmai igazgatóhelyettese.

A Cseh Tamás-programban elnyert kétmillió forintból nyolc koncertet szerveznek. Ehhez csatlakozva a Credo Rádió hetente jelentkezik tehetséges, fiatal együtteseket bemutató műsorral. A Szombathely Ponttal kapcsolatban elhangzott: hamarosan lépten nyomon az alkalmazást népszerűsítő molinókkal, megállítótáblákkal találkozhatnak a szombathelyiek. Tavaly november óta naponta frissül a felület, ahol hasznos információkat találni rendezvényekről, sportprogramokról, a városról.

Napokon belül lezárul az a három éven át tartó, Turizmus és média című, magyar-szlovén közös pályázati program, amelynek célja a térség kiemelt rendezvényeinek népszerűsítése, szokásainak megismertetése volt. Több mint 870 ezer euróból számos projektelem valósult meg.  

"A szlovén tévé egy közvetítőkocsit tudott beszerezni a pályázat keretében, Zala megyében sok rendezvény valósult meg, ami vasiakat is vonzott, Szombathelyen pedig a leglátványosabb talán a turisztikai iroda, amely új funkciókkal is jelentkezik a turisztika piacán" - fogalmazott Parais István igazgató.

Újdonság, hogy egy-két héten belül már interneten keresztül is lehet jegyet vásárolni az agorasavaria.hu oldalon.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb