Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szakmai elismerés

Szakmai munkája elismeréséül a Magyar Könyvtárosok Egyesülete emlékérmét vehette át nemrégiben Barki Katalin, a Savaria Egyetemi Központ könyvtárának igazgatója. A díjat az egyesület 48. vándorgyűlésén adták át Veszprémben.
A Magyar Könyvtárosok Egyesülete civil szervezet évente 5-6 könyvtárost díjaz a szervezetben végzett tevékenységük és szakmai munkájuk alapján. Idén csaknem 800 résztvevő előtt adták át az emlékérmeket. Barki Katalin 2002 óta vezeti az egyetemi könyvtárat, amely 2007-ben "év könyvtára", 2013-ban minősített könyvtár címet nyert. Az intézmény 270 ezer kötetes dokumentumállománnyal rendelkezik. Az utóbbi években élen járnak a digitális szolgáltatások terén, például e-tananyagokat készítenek a felsőoktatásban tanulók számára. Barki Katalin fontosnak tartja, hogy az innováció jegyében a megváltozott igények mentén fejlődjön tovább az egyetemi könyvtár.

Barki Katalin - igazgató, Nyme-SEK könyvtára

"Egyesületünk vezetősége terjesztett fel erre a díjra. Meglepődtem, hiszen én már kaptam egy jeles szakmai díjat 2008-ban, ez a Szinnyei József-díj, és nem gondoltam, hogy még valaha kaphatok szakmai kitüntetést. Nagyon elérzékenyültem, amikor meghallottam a hírt, hogy ismét egy ilyen lehetőség előtt állok."

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb