Hiba
 • JUser: :_load: Nem tölthető be a következő azonosítószámú felhasználó: 51
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Kihirdették a jóléti alapítvány pályázatának nyerteseit

A pénzbeli támogatást civil szervezetek igényelhették olyan programjaikhoz, amelyek a városban élő, szociálisan rászoruló emberek számára jelentenek segítséget.
Múlt héten írták alá a támogatási szerződéseket azok a civil szervezetek, amelyek forrást nyertek a „Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítvány által meghirdetett pályázaton. Az idei évben 14 pályázatot támogattak, összesen 2 és fél millió forintot osztottak szét a szervezetek között. A nyertesek a rászorulóknak szóló programokra fordíthatják a kapott összeget. "Miszerintünk rászorulók a szegény sorban élők, a gyermekek, főleg a nagycsaládok, az idős emberek, akik életkoruknál fogva szorulnak rá a támogatásra, a különféle betegséggel élők és a különféle rokkantságokkal élők. Akiket mi most támogattunk, azok gyakorlatilag mindenki ilyen" - hangsúlyozta Hamza István, a„Szombathely Szent Márton városa” Jóléti Alapítvány kuratóriumi elnöke.

Az Esőemberke Alapítvány a pályázaton elnyert összegből a Holnap Háza lakóinak szervez programokat. "Az egyik egy balatoni strandolással egybekötött kirándulás lenne, a másik pedig a veszprémi állatkertbe tervezzük. Ezenkívül pedig egy családi napot szeretnénk majd ősszel, szeptemberben tartani a lakóotthon kertjében" - mondta Nádorné Vörös Ibolya, az Esőemberke Alapítvány a Vas megyei autistákért kuratóriumi elnöke.

Az idei év végén a jóléti alapítvány még egy pályázatot hirdet: a családok karácsonya elnevezésű programon az alapítvány által összeállított csomagok szétosztására pályázhatnak majd a rászorulókat segítő civil szervezetek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb