Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Hétvégén tartották a Joskar-Ola napokat

Tuning fesztivállal, koncertekkel és rengeteg gyerekprogrammal várták a közönséget. A retro hangulatról többek közt az ABBA feeling zenekar és Csepregi Éva gondoskodott.
"A Joskar-Ola napok az az ünnepségsorozat, ami immár Szombathely lakótelepei közül a legtöbbedik alkalommal hozza össze az ittlakókat" - fogalmazott köszöntőjében Puskás Tivadar polgármester. 19. alkalommal rendezték meg a város legnagyobb lakótelepi rendezvényét. Idén is rengeteg programmal várták a családokat. "Tuning fesztivál volt először, ami a délelőtti órákban zajlott le. Szombathelyen először került megrendezésre a tuning fesztivál nagyon sok érdeklődővel, nagyon nagy sikerrel zárult le a rendezvény motoros találkozóval illetve az amerikai autók segítségével" - mondta Bakos Ildikó, a Joskar-Ola Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A kisebbeket körhintázhattak, kisvasutazhattak és ugrálóvárazhattak, de népszerű volt a kürtőskalács és a vattacukor is. "Kijöttünk ide egyet körülnézni, leginkább barátnőnkhöz jöttünk ki, a távhőt néztük meg, ilyen színezős programok voltak, hasonlók. Körülnézegettünk, iszunk egy jó kávét, jól érezzük magunkat, és lassan megyünk haza" - fogalmazott Rapcsányi Tamás. "Igazából nagyon sokszor voltam már, ugye itt lakok nem messze, énnekem nagyon tetszik ez a buli, jók szoktak lenni a fellépők, a játékokat nagyon szeretem" - mesélte Nemes Bálint.

A Szombathelyi Távhő hőmanójával is találkozhattak a rendezvény résztvevői. "Évek óta az összes városi nagyrendezvényen ott van a Szombathelyi Távhő is. Azért jövünk ki ilyenkor, hogy kicsit beszélgethessünk az emberekkel, játszhassunk a gyerekekkel. Nagyon sokféle játékkal készültünk, természetesen mindegyik a környezettudatossággal, a távhő szolgáltatással kapcsolatos" - hangsúlyozta Kocsis Tóth Ildikó, a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. sajtóreferense.

Szombathely egyik legnagyobb városrészi rendezvényén a segítés is szerepet kapott, a Mokka Tribute és az AK26 zenekar jótékonysági koncertet adott. A támogatói jegyekből befolyt bevételt Erdélyi Rolikának ajánlották fel.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb