Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szombathely ellen végrehajtott légitámadás 75. évfordulója és a Föld forgását demonstráló Foucault-féle ingakísérlet első szombathelyi bemutatójának 140. évfordulója hívta életre 2020. március 2-4. között, a három napos rendezvénysorozatot.

Kislegényeink decemberi sikerén felbuzdulva Páva-gálát rendeznek néptáncosaink az Agora MSH nagytermében, 2020. március 28-án, szombaton.

Az SZM bál után egy héttel, február 14-én rendezte a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium Diákönkormányzata a diákbált.

A Nemzetközi Katonai Sporttanács (Conseuil International de Sport Militaire, CISM), az International Day of Millitary Sports eseménnyel ünnepli minden névben az 1948. február 18-i megalakulásának évfordulóját, melynek keretében a tagországok katonái világszerte egy napon futnak.

Ezen a rendezvényen bemutatkoznak tudományos munkát végző hallgatók, a szakkollégiumok és más tehetséggondozó műhelyek.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Szombathelyi Hívásfogadó központjába látogattak intézményünk diákjai február 11-én, ahol a 112-es Egységes Európai Segélyhívó Szám nyílt napját tekintettük meg.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja 2020. február 5-én, szerdán 18 órától a B-épületi Tanácsteremben rendhagyó
„SZÜLŐI ÉRTEKEZLETET” (Nyílt Nap III.) tart!

„NINCSEN ÉRTÉK, AMIT ÖNMAGUNKBAN  BIRTOKOLNI KELLEMES LENNE!”  (Seneca)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja 2020. január 22-én, szerdán 13 órától NYÍLT NAPOT tart, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Az idei tanévben Stájerország fővárosába, Grazba látogattunk el, hogy egy napra átélhessük az osztrák adventi hangulatot. 

A természetjárás és az adventi hangulat találkozásának optimális ötvözetét éltük át karácsonyváró kirándulásunkon december 5-én Würflachban. Mielőtt a hófedte hegyek közé értünk volna, megálltunk Wiener Neustadtban, ahol megtekintettük a Domplatz-on álló Liebfrauenkirche épületét.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Savaria Egyetemi Központja 2019. december 6-án, pénteken NYÍLT NAPOT tart, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

November 28-án idegen nyelvi szakmai napot szerveztünk gimnáziumunkban. A délelőtt folyamán tanulóink az Euroexam nyelvvizsga követelményrendszerével ismerkedhettek meg. Csöbönyei Adrienne, a győri vizsgahelyszín munkatársa „Top tippek a nyelvvizsgán” címmel interaktív foglalkozást tartott az érdeklődők számára.

Az ősz utolsó vasárnapján néhány mozgást kedvelő diákunkkal futóversenyen vettünk részt Lentiben. Az időjárás nem könnyítette meg korai indulásunkat.

Az ír és skót népzenét játszó Meg nem Értett Zenekar, röviden M.É.Z. azért érkezett Budapestről a vasi megyeszékhelyre, hogy a Bartók Terembe varázsoljon egy különleges dallamvilágot, ezáltal nagyszerű élménnyel ajándékozva meg a közönséget. Korántsem kezdő zenészekről van szó, hiszen az együttest alkotó négy úriember már több mint három évtizede muzsikál együtt.  

A Premontrei Gimnáziumban hagyománnyá vált, hogy diákjai művészeti projektnap keretében a Weöres Sándor Színházba látogatnak. November 19-én Szigligeti Ede legismertebb komédiáját, a Liliomfit tekinthettük meg Mohácsi István és Mohácsi János rendezésében.

Az ELTE Savaria Egyetemi Központjában 2019. november 27-én, 16 órakor kezdődő emlékelőadás.

Az előző évek hagyományihoz hűen, november közepén tartottuk nyílt napunkat az iskolánk iránt érdeklődő 8. osztályos diákoknak és szüleiknek. A technika vívmányait felhasználva a tánctermet is megnyitottuk a továbbtanulni szándékozó általános iskolásoknak - hiszen csak így tudtuk méltó módon fogadni a sok érdeklődőt. Az újonnan megnyitott terem digitális táblájára egy kamera segítségével „átküldtük” a díszterem színpadi eseményeit.A PREMONTREI KÖZÖSSÉGÉNEK TALÁLKOZÁSA A MISSZIÓS KERESZTTEL

2019.11.18-án Prof. Dr. Illés Zsolt látogat el volt iskolájába, a Kanizsai Dorottya Gimnáziumba azért, hogy interaktív előadást tartson az iskola Laborjában, 10:30 perctől.