Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

NATO-futáson a premontreisek

2018-09-25, 18:02
   |   Kategória: Okos
A XIII. NATO-futást 2018. szeptember 23-án rendezték meg Budapesten. Az eseményen intézményünk, a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium KatonaSulis diákjai is próbára tehették fizikai teljesítőképességüket. 
A programon, amelyen 14 NATO-tagország képviseltette magát, a hivatásos katonák mellett a mozgást kedvelő civil lakosság is részt vett. A rendezvény mottója, vagyis az „Egységben az erő” jelmondat a csapatot alkotó családtagok, iskolák, munkahelyek, hivatásos szervek összetartozását egyaránt kifejezte.

A startpisztoly pontban 11 órakor dördült el a budapesti Vérmezőn, ahonnan a versenyzők az Alagút utcán és a Clark Ádám téren át futottak a rakpartokon, majd vissza a Vérmezőre. Résztvevőként elmondhatom, hogy a főváros legszebb részein végighaladó futópálya mellett a szurkolók szinte végig buzdították a versenyzőket, átsegítve őket ezzel a kritikus pontokon.

A több mint 2000 jelentkezőből 1884-en teljesítették az idei NATO-futás 10 kilométeres távját. Intézményünk tanulói váltóban az előkelő 14. és 16. helyet szerezték meg. A gyorsabb csapat a Beke Bálint-Varga Richárd duó lett, de tőlük nem sokkal maradt el a Czuczi Robin-Kiss Levente páros sem. A verseny után diákjaink a Magyar Honvédség sátraiban lézerlövészeten és fegyverzettechnikai bemutatón próbálhatták ki a tanórákon elsajátított katonai alapismereteket.

Farkas Attila

tanár

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb