Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Weöres Sándor Óvoda bővítés

2018-10-10, 19:10
   |   Kategória: Okos
Új, kétszintes épületrésszel bővült a Weöres Sándor Óvoda. Elkészült a tornaterem, egy tágas fejlesztőszoba, továbbá kiszolgálóhelyiségek, irodák teszik komfortasabbá a mindennapi munkát az intézményben. A fejlesztés pályázati forrás felhasználásával, több mint 150 millió forintból valósult meg.
Többek között ez a tágas fejlesztőszoba kapott helyet az új épületrészben, ahol a környezeti neveléshez kapcsolódó foglalkozásokat is kényelmesen meg lehet tartani. A Weöres Sándor Óvoda három csoportjába 75 kisgyermek jár. Eddig szűkös volt számukra a hely, most a mintegy 250 négyzetméteres bővítéssel szinte megduplázódott az épület alapterülete. Az emeleten közösségi helyiséget, nevelői szobát alakítottak ki, a földszinten elkészült egy új csoportszoba a hozzá tartozó öltözővel, mosdóval, a mozgásos programokat pedig ezentúl az új tornaszobában tarthatják.

Kondics Judit - óvodavezető, Weöres Sándor Óvoda

"Nagyon vártuk a tornaszobának a kialakítását, és végre sikerült. Eddig is vásároltunk különböző mozgásfejlesztő játékokat, végre most már van hova tennünk, van hol kipróbálni őket, van hol játszani velük a gyerekeknek."

Az udvarra új játékokat telepítettek, a régi épületrészt hőszigeteléssel látták el, teraszt alakítottak ki.

A keddi átadón a Galagonya csoport kis ovisai ünnepi műsorral mondtak köszönetet a megszépült óvodáért. Az óvodavezető üdvözlő beszédében elmondta: mindent megtesznek, hogy még otthonosabb, esztétikusabb környezetben tölthessék mindennapjaikat a gyerekek. Puskás Tivadar hangsúlyozta: minden fejlesztés, amit a gyerekeink érdekében teszünk, kifizetődik, hiszen ők a jövő.

Puskás Tivadar - polgármester

"Összességében 136 millió forint a pályázati része, és 17 millió forintot az önkormányzat rakott hozzá. Összességében 153 millió forintot meghaladó összegű volt a fejlesztés."

18 önkormányzati óvoda működik a városban, a közelmúltban több mint egymilliárd forint pályázati forrást költöttek a fejlesztésükre. A jelenlegi ütemben a Weöres Sándor- és a Pipitér Óvoda újult meg összesen mintegy 300 millió forintból.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb