Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Fejlesztés

2018-11-07, 19:24
   |   Kategória: Okos
Az elmúlt két évben közel 40 millió forintot fordított épületfelújításra, és technikai fejlesztésekre nagyrészt saját költségvetéséből a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Horváth Boldizsár Szakgimnáziuma. A nyílászárók cseréjétől jelentős megtakarítást is várnak.
A közgazdasági és informatikai szakgimnázium az elmúlt időszakban jelentősen bővítette számítástechnikai felszereltségét. 160 új gépet, asztali PC-t és laptopokat vásároltak.  A Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum fejlesztési projektjének köszönhetően pedig egy 12-18 fő oktatására alkalmas LEGO robot készletet is beszereztek.

Hollósi András – igazgatóhelyettes, Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium

Az új eszközök nem csak a gyerekeknek, hanem nekünk is nagy segítséget nyújtanak. Az új szoftverek, amiket használunk, az új számítógépeket is megkövetelik, emiatt szükség van a technikai megújulásra itt az iskolában is. Kollégáim mindig törekednek arra, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a fejlesztésekből.


Az iskolának jelenleg 540 diákja van, és a létszám várhatóan tovább bővül,gy két új tantermet kellett kialakítani az intézményben. Emellett 12 millió forintból kifestették az egész épületet, több osztályban felújították a padlózatot, és az összes régi ablakot új nyílászáróra cserélték.

Sági József – igazgató, Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnázium

Két épületünk van. A kis épületünk az utca másik oldalán van, mint a főépületünk, összesen 18 millió forintba került. Ettől azért jelentős megtakarítást is várunk. Ez mind a szakképzési centrum költségvetéséből került kiépítésre.

Az iskola az 1800-as évek végén épült, legutóbb 18 évvel ezelőtt esett át egy nagyobb átalakításon, így a felújításra már nagy szükség volt. Az igazgató elmondta, a saját erős fejlesztéseket is szeretnék folytatni, a következő évben pedig egy nyertes pályázati támogatás is segíti törekvésüket.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb