Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Módszertani átalakulás

2019-01-04, 14:51
   |   Kategória: Okos
Kínai alapképzéssel bővül az ELTE Savaria Egyetemi Központjának képzési kínálata és küszöbön áll a turisztika- és vendéglátás szak elindítása is. Minden eddiginél magasabb szintre emelik az oktatást egy új módszertan kidolgozásával és bevezetésével, valamint emelkednek az ösztöndíjak is. Minderről a szombathelyi campus rektorhelyettese számolt be.
Falra vetített képre ír és mozgatja is azt Németh István rektorhelyettes. Mint mondja: az országban elsőként, egyedülálló módon vehetnek majd részt a hallgatók a campus pedagógusképzésein. Ehhez pedig nem kell más, mint egy okostelefon, egy tablet és egy multifunkcionális toll. Az eszközök együttes használata révén interaktív kapcsolatba kerülnek a diákok az oktatókkal.

Németh István - koordinációs rektorhelyettes, ELTE Savaria Egyetemi Központ

"Készül egy nagyszabású módszertani átalakulás itt Szombathelyen, amelyiket - csak ennyit mondok - Berzsenyi 2.0-nak kereszteltünk el, amelyik a 21. század igényeihez illeszti a pedagógusképzésnek a teljes módszertanát."

Fbruártól változik a tanulmányi és szociális ösztöndíjak összege. A 119.000 forintos hallgatói normatíva 128.520 forintra, egy évvel később pedig 166.600 forintra emelkedik. A felsőoktatási intézmények a hallgatói normatívából fizetik a szociális ösztöndíjat, alaptámogatást és a tanulmányi ösztöndíjat is – vagyis ha a normatíva emelkedik, a tanulmányi ösztöndíj is magasabb lesz.

Németh István - koordinációs rektorhelyettes, ELTE Savaria Egyetemi Központ

"A felvételi egy szükséges dolog és amit kinyit ez a felvételi, az egy értelmiségi pálya és az értelmiségi pályán érdemes elindulni, mert itt már a tanulás időszakában is ösztöndíjjal, illetve később pedig nagyon jó munkalehetőségekkel rendelkeznek majd a hallgatók."

Az egyetemen január 24-én szülői értekezletet tartanak, ahol az érdeklődők minden kérdésükre választ kaphatnak a jelentkezéssel, és a campus képzéseivel kapcsolatban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb