Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Educatio

2019-01-14, 18:48
   |   Kategória: Okos
Hiába a sok internetes információ és a nyomtatott felvételi tájékoztató, az egyetemek szerint még mindig fontos a személyes találkozás a leendő hallgatókkal. A közel húszéves Educatio nemcsak oktatási kiállítás, hanem show is egyben. A szombathelyiek is jelen voltak a múlt heti eseményen.
Miközben az egyetem falai között folytak a vizsgák, múlt héten három napig Budapesten zajlott a 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás a Hungexpón.

Lenkai Nóra - hivatalvezető, Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ

“Ezen a kiállításon 200 kiállító vesz részt, körülbelül a három nap alatt 55 ezer érdeklődő fordul meg, és teszi fel a kérdéseit a felsőoktatással kapcsolatos kérdéseit. Az idén is az ELTE színeiben képviseljük a szombathelyi kampuszt, a Savaria Egyetemi Központot.”

Ezeket a felvételeket a szombathelyi intézmény munkatársai készítették a nyitónapon. A tapasztalat szerint még ma, az internet korában is fontos a személyes találkozás a leendő hallgatókkal.

Gaspari Gábor - koordinátor, ELTE SEK

“Volt olyan vásárlátogató, aki azért jött fel Budapestre, és kereste fel a szombathelyi standot, mert nem jön el Szombathelyig nyílt napra, mert az neki messze van, és ezért kifejezetten minket keresett az Educatio vásáron. Akár szakkínálatról, felvételi követelményekről, sok kérdést kapunk kollégiumi ellátásról, van-e menza, sportolási lehetőség.”

Jelenleg közel kétezer hallgatója van a Savaria Egyetemi Központnak, és a vezetés a létszám további emelkedésére számít.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb