Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Híd, ami összeköt

2019-09-30, 13:49
   |   Kategória: Okos
A Dunán Esztergom és Párkány városok között átívelő, újjáépített Mária Valéria Hidat, 2001-ben adták át, amely életre hívta a két település közötti sporteseményt, a hídfutást. A 3,7 kilométeres táv, az Esztergomi Bazilika mellől indult, majd végighaladt a belvároson, és a hídon át a szlovák oldalon folytatódott. Párkányban a Fő-téren átfutva, egy kisebb emelkedő nehezítette a haladást. A dombtetőn jobbra fordulva a sportolok a vadasi termálfürdőbe értek célba.
Mivel évről-évre egyre több diák vesz részt a rendezvényen, fontosnak éreztük, hogy intézményünk is képviseltesse magát az eseményen. Diákjaink közül sokan sportolnak, ezért néhányan vállalkoztak arra, hogy 2019. szeptember 28-án megmérettessék magukat a 3082 fős nemzetközi mezőnyben. A középfokú oktatási intézmények korcsoportjában Vörös Dorka (10/A) és Szilvás Ákos (12/B) az ötödik helyen végzett. Kiss Csongor (12/C) a tizenegyedik, míg Vámos Tímea (10/B) a 28. helyet szerezte meg. Tavaly végzett, így már öreg diákként tartott velünk Kovács Levente, aki 30. helyen ért célba, a korcsoportjába. A számok tükrében látható, hogy a premósok az élmezőnyben végeztek.

A helyszínen tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy a Hídfutás nem csak egy sportesemény, hanem remek lehetőség a határon túli kapcsolatok, barátságok elmélyítésére. Nagyszerű futás volt, gratulálok mindenkinek!

Szombathely, 2019. szeptember 29.

Farkas Attila

tanár

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb