Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A szülők után a diákok is báloztak

2020-02-23, 15:05
   |   Kategória: Okos
Az SZM bál után egy héttel, február 14-én rendezte a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium Diákönkormányzata a diákbált.
Az idei évben immáron harmadik alkalommal, a Május 1 Étterem adott otthont a rendezvénynek. Az elmúlt két év jó hangulatú báljainak valószínűleg híre ment, mert nagy volt az érdeklődés a fiatalok körében. A Valentin-nap kapcsán a szervezők arra kérték a bálozókat, hogy valamilyen piros öltözékben jelenjenek meg a buliban. 

A szokásoknak megfelelőan 18 órakor volt kapunyitás és a korábbi évektől eltérően, az este 7-kor kezdődő műsorokra már megtelt az étterem. Akik kicsit később érkeztek már csak állva élvezhették a színvonalas műsort. Elsőként a bál két házigazdája köszöntötte a vendégeket és sorra konferálták fel a zenés-táncos produkciókat. Kovács Pál és Gubián Ádám gitározva adott elő egy-egy dalt, majd Kardos Marcell szólóját hallgathatták meg a diákok. Ezt követően egy pörgős akrobatikus rock&roll bemutatót következett a White Tiger RRC előadásában.

A rokisok meghozták a táncos kedvét mindenkinek, a diákok gyorsan birtokban vették a parkettet és a bál végéig töretlen volt a hangulat.  A táncot csak a tombola húzás és a bálkirály és királynő választás szakította meg fél 11-kor. A szavazatok alapján idén a bálkirálynő Fürdős Nóra, a bálkirály pedig Szilvás Ádámlett. A helyszíni vélemények alapján mindenki jól érezte magát, és ha jövőre is ilyen nagy lesz az érdeklődés, lehet, hogy nagyobb helyszínt kell választani a diákbálra.

Kéri Péter

DÖK tanár
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb