Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új tornaterem a Neumannban

Átadták a Neumann János Általános Iskola felújított tornatermi szárnyát. Az utóbbi egy hónapban új tornaszobát alakítottak ki, felújították az öltözők egy részét és a folyosószakaszt is.
A régi tornaterem padlóját újracsiszolták és kialakítottak egy kisebb tornaszobát is. A szárny valamennyi nyílászáróját kicserélték. Több lépcsőben mindegyik öltözőt korszerűsítették és felújították a folyosórészeket is. Hét közben 500 diák használja majd a megújult helyiségeket.

Csapó Erzsébet az iskola igazgatója elmondta, ez is segít őket a mindennapos testnevelésórák a teljesítésében, hiszen ha egyszerre sok osztálynak van testnevelés órája és az időjárás nem engedi, hogy az udvaron dolgozzanak a gyerekek, akkor a folyosón is fognak tudni tornászni a jövőben.

Puskás Tivadar polgármester köszöntőjében kiemelte, a mindennapos testnevelés nagyon fontos dolog, mert az ifjúságot sportr, fegyelemre, mozgásra, az egészséges életmódra neveli.

Az avató ünnepségen pedagógus szolgálati emlékérmet kapott az iskola nyugdíjba vonuló testnevelő tanára, Gasztonyiné Pál Éva. Az iskolaigazgató pedig megfogalmazta, hogy a fél évszázados épület többi részére is ráférne a felújítás. Így a kinti tornapályák, az ebédlő, a nyílászárók és a fűtési rendszer korszerűsítése is lassan elengedhetetlenné válik.Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb