Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ügyeletes óvodák és bölcsődék

Június 23-tól augusztus 15-ig nyári szünet lesz a város bölcsődéiben és óvodáiban. Az intézmények több hétre bezárnak, de nem egyszerre. Az a szülő, aki nem tudja megoldani gyermeke napközbeni felügyeletét, igényelhette az ügyeleti ellátást.
Nyáron is vigyáznak rájuk
Nyáron is vigyáznak rájuk
A bölcsődék ügyeleti rendjét minden évben a közgyűlés hagyja jóvá. Mindig lesz legalább két nyitva tartó intézmény, ahová lehet vinni a gyerekeket. A szülőket már februárban értesítették erről. A nyitva tartási rendet az óvodákkal is összehangolták."Minden bölcsődénk négy hétre zár le, a családi napközi egy hétre. A bölcsődék nem egyszerre zárnak le, június 23-án zár le az első kettő, és csúsztatva augusztus 15-ig a következő bölcsődék fokozatosan"- hangsúlyozta Pósfainé Sebestyén Bianka intézményvezető a Szombathelyi Televízió Híradójában

A nyári szünet a karbantartási, higiéniai munkák ideje: a Bokréta bölcsiben befejezik a nyílászáró cserét, felújítanak egy gyermeköltözőt és a konyhát. A Csodaország Bölcsődében kifestik a csoportszobákat, több intézményben korszerűsítik a világítótesteket, villamos berendezéseket.

A  Szűrcsapó óvoda  június 30-tól hat hétre zár be. A leállás ideje alatt udvarfelújítási és takarítási munkákat végeznek majd. Körzetenként két-két ügyeletes óvoda látja el a gyerekek napközbeni felügyeletét a városban.

A nyári nyitva tartási rend augusztus 15-ig tart, ezt követően minden óvoda és bölcsőde a megszokott rendben fogadja majd a kicsiket.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb