Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Változik a menetrend

2014-08-18, 10:17
   |   Kategória: Okos
A Savaria karnevál miatt módosul a buszok menetrendje. Mielőtt utazik, tájékozódjon!

A Savaria Történelmi Karnevál miatt 2014. augusztus 18-án /hétfőn/ üzemkezdettől 2014. augusztus 27-én /szerdán/ üzemzárásig a Thököly és Rákóczi utcákban közlekedő helyi, szerződéses és regionális autóbuszok nem érintik a Rákóczi utcai iskola, Batthyány tér, Városháza és Aluljáró (Thököly u.) elnevezésű megállóhelyeket.

A helyi menetrendszerinti járatok a – 30Y-os és 35-ös vonalak kivételével a – Mátyás király u. – Szent Flórián krt. - Hunyadi út útvonalon közlekednek és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak.

A helyközi menetrendszerinti járatok szintén a Szent Mátyás király u. - Flórián krt. - Hunyadi út útvonalon közlekednek, a „Szombathely, Városháza” és a „Szombathely, aluljáró (Thököly u.)” elnevezésű megállók helyett a „Szombathely, aluljáró (Szt. Márton u.)” elnevezésű megállóhelyen állnak meg.

A 30Y-os és 35-ös vonalszámú menetrendszerinti járatok a Vasútállomás – Szelestey L. u. /Széll K. u./- Petőfi S. u. útvonalon közlekednek és valamennyi  kijelölt megállóhelyen megállnak.

2014. augusztus 22-én /pénteken/ 17.00 órától üzemzárásig, valamint 2014. augusztus 23-én /szombaton/ 17.00 órától üzemzárásig a Széll Kálmán utcában közlekedő autóbuszok nem tudják érinteni a „Savaria Nagyszálló” elnevezésű megállóhelyet.

 

 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb