Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Támogatják az iskolások testnevelését

Támogatási szerződést írt alá a szombathelyi Klebelsberg Intézményfenntartó Központ szombathelyi tankerülete és a Kronospan Alapítvány. A megállapodás értelmében az alapítvány közel 5 millió forint értékben biztosít sportszereket több mint 40 alap- és középfokú tanintézménynek.
A mindennapos testnevelés miatt több és korszerűbb felszerelésre van szükségük az oktatási intézményeknek. A szombathelyi tankerület számára óriási segítséget jelent az alapítvány felajánlása. A KLIK önerejéből nem képes az iskoláik sporteszköz-állományának bővítésére.

„Nagyon jó minőségű sporteszközöket, labdákat,minden olyat, amire az iskoláknak konkrétan igénye volt ezeket mi ki is szállítottuk már az iskolákhoz és boldogan használják. A további együttműködésekben, a Kronospan Alapítvány tájékoztatása alapján lehetőség van kisebb folyamatos eszközigényekre” - fogalmazott Fodor István, a Szombathelyi Tankerület igazgatója.

A Kronospan elkötelezett híve a környezetvédelemnek és az oktatás támogatásának. A faipari vállalat rendszeresen segít ilyen célú kezdeményezéseket alapanyaggal és kész termékekkel is.

„Beszállítóinkkal kapcsolatban olyan forráslehetőségeket látunk, hogy a beszállítók szívesen támogatnának konkrét projekteket. Tehát akkor, amikor látnak egy kvázi étlapot, hogy milyen projektek vannak a városban, amiket meg kell finanszírozni, akkor ők szívesen beszállnak ezekbe a projektekbe" - mondta Novák Tibor, a Falco Zrt. Igazgatótanácsának elnöke.

A szerződés értelmében a harmincháromféle termékből összeállított sportcsomagok értéke iskolánként 100.000 forint. Ez a fejlesztés körülbelül 16.000 diákot érint a tankerületben.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb