Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Éljenek az állatok!

2016-10-04, 18:17
   |   Kategória: Okos
Több szombathelyi iskolában is megemlékeztek az állatok világnapjáról. A szakemberek szerint fiatal korban kell megtanulni a felelősségteljes állattartás szabályait.
Október 4-e az állatok világnapja. Ebből az alkalomból - immár 9. alkalommal - 6 iskolából 12 csapat, harmadik és negyedik osztályos tanulók mérték össze tudásukat a Neumann-iskola természetismereti vetélkedőjén.Az egyéni versenyt követően csapatban is bizonyítaniuk kellett a résztvevőknek. A feladatok között szerepelt környezetismereti, irodalmi, matematikai, de természetesen mindegyikben az állatok játszották a főszerepet. A vetélkedőről senki sem távozott üres kézzel: a tárgyjutalmak mellé oklevél is járt, a legjobban teljesítők pedig érmekekkel is gazdagodtak.


Az állatok világnapjához kapcsolódóan a Kölyökmentők Egyesület kutyaséltáltatással, állatsimogatással egybekötött programot tartott a Váci Mihály Általános Iskolában. Az eseményen közreműködtek az Őrségi Nemzeti Park igazgatóságának munkatársai, akiknek a segítségével különféle ragadozó madarakkal ismerkedhettek meg a gyerekek. A programra ellátogatott Horváth Nikoletta vakvezető kutyusával, Lilivel, valamint Kondor Tamás zenész Sába kutyájával. Az esemény célja az volt, hogy bemutassák mit jelent a felelős állattartás és állatvédelem, hiszen - mint mondták - a jövő fiatal generációját lehet még erre nevelni, a felnőtteket azonban már kevésbé.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb