Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nyílt napot tartottak a Savaria Egyetemi Központban

2017-01-25, 14:57
   |   Kategória: Okos
A februári felvételi eljárásban a leendő hallgatók már az ELTE képzéseire jelentkezhetnek, így a rendezvény középpontjában az új képzések mellett a budapesti egyetem által nyújtott lehetőségek megismertetése állt.
2017. február 1-jétől a Savaria Egyetemi Központ az Eötvös Loránd Tudományegyetem részeként működik majd. Ez azt is jelenti, hogy többféle képzésből válogathatnak a Szombathelyre jelentkező hallgatók. "A pedagógusképzési területen elindulnak, pontosabban szinte teljessé válik a portfólió. Tehát akik korábban tanári, tanítói diplomát szereztek az tovább ki tudják egészíteni. Ami mindenképpen egy új területnek a megjelenése az a programtervező informatikus alapszaknak a megjelenése szeptembertől" - mondta Zentai László, az ELTE rektorhelyettese.

A képzési kínálat az eddigi három terület: a pedagógusképzés, a sport- és egészségtudományok, valamint a műszaki felsőoktatás mellett egy negyedikkel is kiegészül. "Újdonságként jelenik meg a gazdaságtudományi képzések területe a szombathelyi képzési portfólióban. Nagyon fontos, hogy azonnal két szakkal indítunk ez a gazdálkodás és menedzsment szak, melyet ajánlunk BA illetve felsőoktatási szakképzés formájában, aztán a kereskedelmi és marketing szak, melyet ugyancsak ajánlunk felsőoktatási szakképzés illetve alapképzés formájában is" - fogalmazott Németh István rektorhelyettes.

A tervek között szerepel a turizmus-képzés elindítása is - duális formában, vagyis a tanulmányi idejük alatt gyakorlatot is szereznek a hallgatók.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb