Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Az év dolgozói az Epcosnál

Növekvő termelés, folyamatos fejlesztés - ez jellemezte a város egyik jelentős munkáltatójának tavalyi évét. A sikerek a munkatársak nélkül nem jöhettek volna létre: ismét megválasztották az év dolgozóit az Epcosnál.

A jók közül is a legjobbak: az év dolgozóinak mondott köszönetet ünnepi külsőségek között az Epcos Elektronikai Alkatrész Kft. vezetése az AGORA Művelődési és Sportházban.

Takács Balázs - ügyvezető igazgató, EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft.
“Három kategória van, ami alapján általában a döntés szokott születni. Az első a szaktudás és szakértelem. A második a munkatársi kapcsolatok, hogy mennyire segítőkészek, mennyire figyelnek oda a munkatársaikra, mennyire figyelnek oda a napi történésekre a termelésben. A harmadik pedig az eltöltött idő. Természetesen a legtöbb év dolgozója a régi munkatársak közül kerül ki.”

De volt a díjazottak között olyan is, aki alig két éve erősíti a vállalat gárdáját, igaz, mögötte is ott álltak a segítőkész régi kollégák. A cég minden területen rendszeresen megnevezi a hónap dolgozóját, közülük választanak ilyenkor, ráadásul nemcsak a vezetők, hanem a közvetlen munkatársak véleményét is figyelembe véve. Legtöbbjükre a sokoldalúság jellemző.

Vizi Károlyné - gépkezelő
“Azon a területen dolgozom, ahol a kondenzátorok gyártása, a gépek kiszolgálása folyik, ott vagyok. De igazándiból nagyon sok területen tudok dolgozni, mert nagyon sok mindent ez alatt a nyolc év alatt megtanultam, amióta a cégnél dolgozom.”

Kovács-Szekér Mónika - pénzügyi kontroller
“Az elmúlt évben a területváltás vagy munkakörváltás miatt több feladat nehezedett rám, és úgy látszik, ennek meglett az eredménye, helyt álltam.”

Czinder István - karbantartó mérnök
“Huszonhárom éve dolgozom a cégnél. Először mint technológus kezdtem, és most már tíz éve karbantartó mérnökként dolgozom a transzformátor üzletág területén, ami több üzemet foglal össze.”

A vállalat az elmúlt évben soha nem látott mennyiségben állította elő termékeit. Annak ellenére fejlődik tehát a cég, hogy az emelkedő munkabérek, a növekvő nyersanyagárak nem könnyítik meg a helyzetét. Éppen ezért fontos a vezetés számára, hogy ilyen díjakkal és a velük járó nagy értékű utazási utalványokkal ismerje el a dolgozók erőfeszítéseit.
http://www.sztv.hu/hirek/ismet-megvalasztottak-az-ev-dolgozoit-az-epcosnal-20180312


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • CLLD Szakmai Fórum a Városházán
  CLLD Szakmai Fórum a Városházán A Városházán ismertették a Savaria Jövőjéért közösségfejlesztés elnevezésű projekt részleteit és felhívták a civil szervezetek…
 • FALCO - KTE 74:71
  FALCO - KTE 74:71 Remekül kezdte a Falco a Kecskemét elleni hazai összecsapását.
 • Sportolókat köszöntöttek
  Sportolókat köszöntöttek Dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város polgármestere és Koczka Tibor alpolgármester a Városházán köszönte…
 • Gyertyagyújtás
  Gyertyagyújtás Advent harmadik vasárnapjának előestéjén is ünnepi liturgiát tartottak a Fő téren.
 • Megyei közgyűlés
  Megyei közgyűlés Megtartotta idei utolsó ülését a  megyei közgyűlés. A képviselő-testületet Puskás Tivadar polgármester tájékoztatta az idei…

Legnépszerűbb