Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Sas utcai járdafelújítás

Felújítottak több mint 300 méternyi járdát a keleti városrészen. A Sas utcában már nagyon elöregedett a gyalogos út burkolata, emiatt vált szükségessé a beruházás, amelynek első üteme zárult most le.
“Azt mondtuk, hogy egyszer 500 millió forintot, utána egy milliárd forintot, aztán másfél milliárd forintot fordítunk arra, hogy a belső utcáink, járdáink rendben legyenek. Ennek részeként itt a Sas utcának egy 300 méteres szakasza készült el.”

- emlékeztetett a város vállalására Puskás Tivadar polgármester, aki a felújított szakaszt átadta a lakosságnak. A körzet képviselője szerint nagyon elöregedtek a járdák ezen a környéken, és ráfért már a helyreállítás - ehhez hasonlóan füves és töredezett volt már a most megújult rész is. A 13 és fél millió forintos beruházás első üteme most lezárult.

Kántás Zoltán - képviselő

“Szeretném külön kihangsúlyozni, hogy a rendelkezésre álló források ismeretében illetve lehetőségében a mögöttem lévő körülbelül szintén 300 méternyi útszakasznak is minél előbb neki tudunk majd állni.”

Ezt a több mint 300 méteres, 180 cm széles felületet alig négy hét alatt készítette el a munkával megbízott helyi vállalkozás.

Pócza Balázs - ügyvezető, Scendo Kft.

“Szebb a kialakítása, és én úgy gondolom, hogy ha bontani kell, és utána helyreállítani, azt is minden látszat ellenére meg lehet tenni és szebb felületet biztosít.”

A térkő burkolat szerkezete garantálja ezt. A járda megbontására bármikor szükség lehet - akár a csatornafelújítás munkálatai miatt. A körzet képviselője az eseményen azt is elmondta, hogy a keleti városrészen további munkálatok várhatóak a járdákkal, utakkal, csapadékvíz-elvezetéssel kapcsolatban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb