Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elkészült a 2 500 000. közúti pótkocsi futómű a BPW szombathelyi gyárában

2018. június 18-án reggel elhagyta a szerelősort a két és fél milliomodik közúti pótkocsi futómű – egy ECO Plus 3 tárcsafékes tengely - a BPW-Hungária Kft. gyártócsarnokában.
A vállalat dolgozói ünnepségen emlékeztek meg a nevezetes darabszámról. Mándli Péter ügyvezető igazgató a kezdetekre visszatekintve elmondta: 1991 júliusában készült el az első BPW futómű a szombathelyi gyárban, és külön üdvözölte azokat a kollégákat, akik nemcsak az első, hanem a 2 és fél milliomodik futómű gyártásából is kivették a részüket.
Hangsúlyozta: a BPW nagy múltú vállalat, amely a kiemelkedő innovációnak köszönhetően a jövő termékeit gyártja.


Az ECO Plus 3 kifejezetten hosszan tartó igénybevételnek kitett járművek, kamionok vontatmányaihoz készült termék, egy nagyon megbízható, robusztus rendszer, melynek élettartama és gazdaságossága legendás, és amit 5 év korlátlan futásteljesítményű jótállás egészít ki.

A BPW ECO Plus 3 az ECO Hub rendszeren alapuló fejlesztés, melynek jellemzője a kúpgörgős csapágyazás, amely könnyű beállíthatóságot eredményez, és a csapágyak rendkívül egyszerűen cserélhetők. Amennyiben szükséges, nem kell egy teljesen új kerékagycsoportot cserélni.

A kerékagy - a Forma 1 mintájára - beépített nyomatékhatároló anyával van ellátva, ami a kerék, a fékdob és csapágyak gyors eltávolítását tetszi lehetővé, egyszerűbbé téve ezzel a karbantartást.

BPW vállalatcsoport

A BPW-Hungária Kft. a németországi BPW Bergische Achsen KG szombathelyi leányvállalata. Az 1898-ban alapított, 120 éves múltra visszatekintő vállalat központja a németországi Wiehlben, Kölntől 50 km-re található.
A BPW-csoport haszon- és agrárjárművekbe gyárt futómű-alkatrészeket, futóműveket és futómű-rendszereket.
A vállalatcsoportnak 16 gyártóbázisa, 7000 alkalmazottja van, 54 országban működtet kereskedelmi és szolgáltató képviseletet, és 3200 szervizben biztosítja a BPW futóművek BPW standardok szerinti karbantartását és javítását.


BPW-Hungária Kft.

Az 1500 főt foglalkoztató BPW-Hungária Kft. a vállalatcsoport 2. legnagyobb gyártóbázisa, Közúti- és agrárgépipari futóművek és futómű-rendszerek, valamint azok komponenseinek gyártásával foglalkozik. A vállalat 2016-ban ünnepelte fennállásának 25 éves jubileumát.
Az agrárgépipari termékek tervezése, fejlesztése és értékesítése a cégcsoporton belül kizárólag a helyi csapat feladata.


További információk:

www.bpw.de
www.bpw-hungaria.hu
www.bpwagrar.com
www.facebook.com/bpwhungariakft

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Falco - Jászberény 96-70
  Falco - Jászberény 96-70 A Zsíros Tibor Magyar Kupa 1. elődöntőjében a Körmendet búcsúztató jászságiakat verte a FALCO, ezzel…
 • A fizikusok
  A fizikusok Komédia két felvonásban a Szombathelyi Waldorf Iskola 12. osztálya előadásában.
 • Dobó SE
  Dobó SE Háromhetes dél-afrikai edzőtáborozás után tértek haza a Dobó SE sportolói. A felmérések alapján valamennyien kifejezetten…
 • Technika verseny
  Technika verseny Stílusosan a Megyeháza épületében tartották meg a második Vas megyei technika tantárgyi versenyt, amelynek idén…
 • Diákok kiállítása a Képtárban
  Diákok kiállítása a Képtárban Újragondolt alkotások, kreatív gondolatok leképeződései és az iparművészet mindennapi használati tárgyai is helyet kaptak a…

Legnépszerűbb

 • Szent Márton workshop
  Szent Márton workshop Négy ország, hét partner – köztük Szombathely dolgozik azon, miként lehet Szent Márton örökségét és…
 • Wallenberg-díj
  Wallenberg-díj 2010 óta minden évben díjjal ismeri el a Raoul Wallenberg Egyesület mindazokat, akik áldozatos munkájukkal…
 • A XXIII. MAGYAR KULTÚRA NAPJA GÁLA és KULTÚRA LOVAGAVATÁS
  A XXIII. MAGYAR KULTÚRA NAPJA GÁLA és KULTÚRA LOVAGAVATÁS Majthényi László a megyei közgyűlés elnöke Vas megye 25. lovagjaként került felavatásra.
 • Nyugdíjas programok
  Nyugdíjas programok Az idén is mintegy félszáz programot kínál az idősebb korosztály számára Vas Megye és Szombathely…
 • Menóra
  Menóra Magánemberek, cégek és szervezetek is jelezték már, hogy adományukkal segítenék az ellopott menóra pótlását. A…