Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bükfürdői átadás

Megújult a büki fürdő főbejárata. A több mint 130 millió forintos beruházásnak az egész megyére - így Szombathelyre - nézve van idegenforgalmi vonatkozása. Az ehhez hasonló beruházások erős turisztikai vonzarőt jelentenek a régióban.
Vízesés folyik végig az átlátszó falon a büki gyógyfürdő előtt. A megújult főbejárat átadóján a város polgármestere, Németh Sándor elmondta, hogy Bükfürdő központi terén már másfél éve zajlanak a közműcserével kapcsolatos munkálatok, városrész-rendezési céllal. A megújult fürdőbejárat a tér legszebb része lett. A fürdő saját beruházásában mintegy 135 millió forintból korszerűsítették a kapu előtti részt, az ajtókat és a fogadóteret a recepcióval. A szalagátvágássl a vendégek - köztük számos szombathelyi kikapcsolódni vágyó - hivatalosan is birtokba vehették a megújult épületrészeket.

Ágh Péter - országgyűlési képviselő

“Ez a beruházás természetesen kapu a fürdőre, de ha kilépnek innen az ide látogatók, akkor kapu lehet Bük városára is, kapu lehet Vas megyére is, kapu lehet Szombathelyre is, hiszen ezáltal érdemes olyan helyeket is felkeresni, amely az itteni tartózkodás alatt további élménypontokat jelenthetnek.”

Az ünnepségen mutatták be a fürdő új logóját is: a kék ábra a gyógyvízkincset szimbolizálja, a  sárga a napsütést, a zöld szín pedig a környék sok-sok zöldfelületét. Ez a három dolog a fürdő sikerének titka - hangzott el az ünnepségen.

Boros László Attila - vezérigazgató, Bükfürdő Thermal&Spa

“Jól érthető, letisztult logót sikerült megtalálnunk, amelyet 13 különböző logóterv közül válaszott ki az igazgatóság, és az új elnevezése is él mostantól él a fürdőnek, a Bükfürdő Thermal&Spa nevet viseli, ebben is törekedtünk arra, hogy minden nyelven érthető legyen és minden nyelven ugyanazt értsék alatta a vendégek, és ne kelljen magyarázni, hogy pontosan mit is takar ez.”

Az átadót követően azonnal le is tesztelte a tömeg az új bejáratot: elsősorban a környékről - sokan a megyszékhelyről - érkeztek a vendégek a szórakoztató programokkal színesített éjszakai fürdőzésre.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb