Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bükfürdői átadás

Megújult a büki fürdő főbejárata. A több mint 130 millió forintos beruházásnak az egész megyére - így Szombathelyre - nézve van idegenforgalmi vonatkozása. Az ehhez hasonló beruházások erős turisztikai vonzarőt jelentenek a régióban.
Vízesés folyik végig az átlátszó falon a büki gyógyfürdő előtt. A megújult főbejárat átadóján a város polgármestere, Németh Sándor elmondta, hogy Bükfürdő központi terén már másfél éve zajlanak a közműcserével kapcsolatos munkálatok, városrész-rendezési céllal. A megújult fürdőbejárat a tér legszebb része lett. A fürdő saját beruházásában mintegy 135 millió forintból korszerűsítették a kapu előtti részt, az ajtókat és a fogadóteret a recepcióval. A szalagátvágássl a vendégek - köztük számos szombathelyi kikapcsolódni vágyó - hivatalosan is birtokba vehették a megújult épületrészeket.

Ágh Péter - országgyűlési képviselő

“Ez a beruházás természetesen kapu a fürdőre, de ha kilépnek innen az ide látogatók, akkor kapu lehet Bük városára is, kapu lehet Vas megyére is, kapu lehet Szombathelyre is, hiszen ezáltal érdemes olyan helyeket is felkeresni, amely az itteni tartózkodás alatt további élménypontokat jelenthetnek.”

Az ünnepségen mutatták be a fürdő új logóját is: a kék ábra a gyógyvízkincset szimbolizálja, a  sárga a napsütést, a zöld szín pedig a környék sok-sok zöldfelületét. Ez a három dolog a fürdő sikerének titka - hangzott el az ünnepségen.

Boros László Attila - vezérigazgató, Bükfürdő Thermal&Spa

“Jól érthető, letisztult logót sikerült megtalálnunk, amelyet 13 különböző logóterv közül válaszott ki az igazgatóság, és az új elnevezése is él mostantól él a fürdőnek, a Bükfürdő Thermal&Spa nevet viseli, ebben is törekedtünk arra, hogy minden nyelven érthető legyen és minden nyelven ugyanazt értsék alatta a vendégek, és ne kelljen magyarázni, hogy pontosan mit is takar ez.”

Az átadót követően azonnal le is tesztelte a tömeg az új bejáratot: elsősorban a környékről - sokan a megyszékhelyről - érkeztek a vendégek a szórakoztató programokkal színesített éjszakai fürdőzésre.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs
  Mesebolt Bábszínház - Ármányos puncspancs Michael Ende kortárs klasszikusa, az Ármányos puncspancs lesz a Mesebolt Bábszínház 2018/19-es évadának első bemutató…
 • Faültetés
  Faültetés Nemcsak parkolóhelyekből, hanem zöldfelületből sem elég egy lakótelepen: most tíz új díszfát ültettek el a…
 • Gépész népszerűsítő kampány
  Gépész népszerűsítő kampány Jelenleg mintegy száz hallgatója van a duális gépészmérnök szaknak Szombathelyen, az első évfolyam jövőre végez.…
 • Könyvtár: A Pál utcai fiúk
  Könyvtár: A Pál utcai fiúk Nemecsek, Boka, Áts - ismert karakterek A Pál utcai fiúkból. A korabeli Budapest világával és…
 • Németh Pál Kollégium
  Németh Pál Kollégium Ünnepelni gyűltek össze csütörtökön a felújított Németh Pál Kollégium diákjai, tanárai, valamint a város és…

Legnépszerűbb