Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Schaeffler-parkoló

Elkészült a város legnagyobb foglalkoztatójának a 950 személygépjármű és 12 autóbusz befogadására alkalmas parkolója az Ipari úton. A harmincötezer négyzetméteres létesítményt szerda délután avatták fel ünnepélyesen.
Januárban enyhült, mostanra pedig megszűnt a probléma, a gyár ugyanis két ütemben megépítette 35 ezer m2-es parkolóját. Az avató ünnepségen Puskás Tivadar polgármester hangsúlyozta, hogy a város közlekedésének fontos eleme a parkolás, ezért köszönetet mondott a beruházásért a nagyvállalatnak, és a környék tehermentesítésének további terveiről is beszélt.

Puskás Tivadar - polgármester
Viszonylag előrehaladott tárgyalásokat folytatunk abban az irányban, hogy a Puskás Tivadar utca végét egy vasúti átkelőhely kialakításával erre az elkerülő útra kihozzuk. Úgy gondolom, hogy ez mindenkinek a hasznára válik. 3.02

Szigeti Tibor, a korábban LUK, augusztustól azonban már a Schaeffler Savaria Kft. nevet viselő nagyvállalat ügyvezetője elmondta, hogy a gyár fejlődése folytatódik. Most közel 3600 munkavállalójuk van, de tovább bővítik a létszámot.

Szigeti Tibor – ügyvezető, Schaeffler Savaria Kft.
Fejlődésünk nem áll meg, látható, hogy a parkoló nincsen tele. A célunk az, hogy a parkoló tele legyen és plusz buszmegállókat is fogunk építeni, mert a mostani buszmegállóink egyidejűleg 12 busz befogadására alkalmasak.

A 950 férőhelyes parkolóból egy széles járda vezet a gyárig.

Pöröntő Andrea – kommunikációs specialista, Schaeffler Savaria Kft.
Ezt jelöljük megfelelő közlekedési eszközökkel illetve sárga villogó fénnyel, de mivel megváltozott itt a forgalmi rend és a közlekedők még azért megszokásból közlekednek. Ezúton is felhívom a figyelmüket, hogy gondoljanak a munkavállalóinkra.

A helyszínen most több napon át egy hatalmas felmatricázott autó áll, amely nem csak az új parkoló elkészültét mutatja, hanem a nagyvállalat nevének megváltozására is felhívja a figyelmet. Ez a jármű egyébként a Savaria Karneválon is látható lesz majd.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb