Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Karnevál utáni takarítás

Legkésőbb kedd estére a karnevál minden helyszínén megszüntetik a lezárásokat, és a belvárost megnyitják a forgalom előtt. A históriás fesztiválra a több napos rossz idő ellenére is sokan látogattak ki.
A hétfő a rendcsinálásról szólt Szombathely belvárosában. Számos helyszínen több mint 400 program várta az elmúlt négy napban a látogatókat. Az időjárás csak keveseknek szegte kedvét, hogy főként az esti órákban részt vegyenek a rendezvényeken. Az eső, és néha a heves szél sem okozott nagyobb károkat.

Grünwald Stefánia - ügyvezető, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

Semmi kirívó nem történt, olyan balesetekről, ami kimondottan az időjárásnak köszönhető, nem tudok. A berendezéseinkben sem keletkeztek károk. Kisebb fennakadások, áramszünetek voltak, amik valószínűleg a bevizesedésnek volt köszönhető, de ennek nem voltak következményei, és nagyon gyorsan el tudtuk hárítani a hibákat.

A mentők megerősített szolgálattal vettek részt a karneválon. A rendezvényhez köthetően az előző éveknél jóval kevesebb esetben kellett beavatkozniuk. A húsz körüli riasztás nagy része a túlzott alkoholfogyasztás miatt történt. A Borok utcájában most is nagy a sürgés-forgás, bontják ugyanis a pavilonokat. A karneváli helyszínek forgalomkorlátozását már hétfőn feloldják, kivételt jelent azonban a Rákóczi utca.

Grünwald Stefánia - ügyvezető, Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

Itt nagyon sok pavilont építettek fel és ezeket darus autóval fogják ki-be emelni. Elméletileg már itt is meg tudna indulni a közlekedés, de azt nem szeretnénk, hogy a darus autók feltartsák a buszokat és a gépjárműveket, úgyhogy ez egy rábiztosítás a részünkről.

A város legnagyobb rendezvényének sikerén több mint ötszázan dolgoztak. A szervezők szerint a takarítással hamarosan végeznek, így kedd estére mindenhol helyreáll a rend. A Rákóczi utcát is megnyitják a forgalom előtt.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb