Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Halastó utca

Egy-egy új lakóparkkal az addig kevésbé frekventált területeken jelentősen megnő a forgalom. Ez történt a Petőfi-telepen is, ahol a lakóközösség ugyan gondoskodott aszfaltos utcákról, de az összeköttetést a várossal már az önkormányzatnak kellett megteremtenie. Rövid, de fontos útszakasz újult meg nemrég.
Egészen a közelmúltig egy földes-kavicsos úttal csatlakoztak a Petőfi-telepen kiépült lakópark utcái a városi úthálózathoz. A közlekedés esős és fagyos időben balesetveszélyes volt, ráadásul gyalog és kerékpárral is csak ezen a rossz utcán lehetett haladni.

Ágh Ernő - önkormányzati képviselő

“A Vidos utcától egész a Gaj-árokig most így csapadékvíz-elvezetéssel megtörtént a levezetése. A járdaszakasz is kiépült és az útburkolat is szilárd, mai kor követelményeinek megfelelő burkolattal lett ellátva.”

Ezeket az út menti fákat sikerült megmenteni, tovább díszítik az utcaképet, de a felújított szakasz menti elhanyagolt bokros részt megszüntették. Ezzel újabb külvárosi fejlesztés valósult meg.

Lendvai Ferenc - elnök, gazdasági és városstratégiai bizottság

“A városi közgyűlés döntött 2016-ban, hogy az elkövetkezendő három évben közel 3 milliárd forintot fordít útfelújításra. Költségvetési forrásból finanszíroztuk a Halastó utca felújítását. Ez nagyságrendileg 50 millió forintos beruházás volt. Az idei évben jelen pillanatban 600 millió forintnál tartunk útfelújításban saját forrásból.”

A Halastó utcának most egy rövid, de fontos szakasza újult meg, amellyel a környék is rendezettebbé vált.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb