Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újperint

Több mint 200 millió forintos hazai forrásból újult meg Újperinten egy fontos útszakasz. A körzet képviselője a gyalogosokra is gondolt, városi költésgvetésből további 11 millió forint jutott a környék rendbetételére.
Nagyforgalmú útszakaszt újítottak fel az újperinti városrészen. A munkálatokat egy 100 milliárd forintos országos program részeként végezték el a közelmúltban.

Horváth László - megyei igazgató, Magyar Közút Nonprofit Zrt.

“Ezen a Körmend, Ják, Szombathely összekötő úton egy 3,3 kilométeres szakaszt újítottunk fel, két híd korszerűsítése történt meg. A burkolat pedig kb. 10 centiméter vastagságban lett felújítva. Előtte elvégeztettük a Vasivízzel a szükséges javításokat, bekötéseket, hogy utólag ne legyenek útfelbontások.”

Ezzel együtt két buszmegállónál betonburkolatot kapott az úttest: korábban sok gondot okozott, hogy a járművek alatt megsüllyedt az aszfalt, most ennél tartósabb megoldás született. Mindez 233 millió forintba került. És bár az útrekonstrukciót a központi költségvetésből finanszírozták, városi forrásból további fejlesztés is történt. A körzet képviselője elmondta, hogy 11 millió forinttal egészítették ki a rendelkezésre álló összeget, amelyből a gyalogosközlekedést tették biztonságosabbá.

Ágh Ernő - önkormányzati képviselő

“E mellé a szép út mellé illett egy járdaszakasz is, ami szintén nagyon sok jogos panaszoknak az orvoslását sikerült megoldani, hiszen a Zalai Tóth János utcától egészen a buszmegállóig egy járdaszakaszt építettünk. A korábbi megsüllyedt betonlapos járdát felvettük.”

A régi elemek sem mentek veszendőbe: a volt fiókkönyvtár épülete mellé kerültek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb