Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Otthon Melege

Akár 20 ezer forintos megtakarítást is eredményezhet, ha a régi háztartási gép helyett korszerű, energiatakarékos készüléket helyezünk üzembe. November 5-én újraindult az Otthon Melege Program. A Vas megyeiek november 12-én adhatják be kérelmüket.
Szinte egymásnak adják a kilincset azok az érdeklődők, akik az Otthon Melege Program támogatásával akarnak új, energiatakarékos mosógépet, hűtőt vagy fagyasztót vásárolni.

Kalányosné Bognár Katalin
Nagyon sok vizet és áramot fogyaszt a gépem, szeretném egy energiatakarékosra lecserélni. 3.48

Németh Iván

Ilyen két pluszosat, hűtő és mélyhűtő. Ilyet szeretnék venni, mert ami van otthon, az már ezer éves. Nem teljesen persze, de az 1980-as években vettük. Ez energiatakarékos.

A program célja, hogy a családok energiafelhasználása, s így a rezsiszámlák csökkenjenek, valamint hogy mérséklődjön a CO2-kibocsátás. A háztartási nagygépek energiatakarékosságának függvényében az A+ kategóriában 20 ezer, a két pluszosokra 40 ezer, míg a három pluszos gépekre 45 ezer forintos támogatás nyerhető. Az Otthon Melege Programot először 2014-ben hirdették meg, azóta egyre népszerűbb – mondja a kereskedő. A kormány a tavalyi 600 millió forintos támogatási összeget idén 2 milliárd forintra emelte.

Sebestyén Tibor – tulajdonos, SEBO Műszaki Szaküzlet

Sokkal nagyobb az érdeklődés, mint az előző években. Elsősorban már a magasabb osztályú gépeket keresik. Nem az olcsó, hanem a minőségi, jó készülékeket keresik, mivel a 3 pluszos készülékekre már 45 ezer forintos támogatás van.

A kérelmeket ügyfélkapun keresztül lehet benyújtani, régiónként eltérő időszakokban. A Vas megyében élők november 12-én 10.00 és 14.00 óra között pályázhatnak. Részletek a hgcs2017.nfsi.hu oldalon olvashatók.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb