Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szent Márton kártya

Már 12 ezren igényeltek új Szent Márton kártyát - a régit év végével bevonja a város, a cserét folyamatosan lehet kérni. Több újítás is kapcsolódik hozzá, kibővül például a jogosultak köre. Lesznek, akiknek a munkáltatójuk intézheti a kedvezményre jogosító korszerű qr kódot.
Nyár vége óta igényelhetik új Szent Márton kártyájukat a szombathelyiek - elektronikus úton és papír alapon is. Az új, korszerű kártyát nemcsak a használóiknak, hanem a kereskedőknek is szokniuk kell majd. Az átállás a város és a boltok részéről is kisebb fejlesztést igényel.

Keringer Zsolt - osztályvezető, Informatikai, Minőségügyi és Gondnoksági Kabinet

“Az elfogadóhelyekkel is felvettük a kapcsolatot, hogy a rendszerek közötti átjárhatóságot biztosítani tudjuk. Ez egy nagyon nagy feladat lesz a jövőre, hogy minden elfogadóhelyen minden más, az ő általuk használt rendszerek is kapcsolódni tudjanak. Ez egy mostani komoly feladat, ami a következő hónapok, fél év tevékenysége lesz.”

Ebben a Fő téri virágüzletben a kezdetek óta elfogadják a Szent Márton kártyát. A vásárlók 10 százalékot spórolnak vele. Év végéig lehet felmutatni a régi plasztikkártyát, de januártól már csak egy kártyán vagy telefonon megjelenített kódot kell leolvastatni fizetéskor. A szombathelyiek folyamatosan kérik a cserét.

Károlyi Ákos - jegyző

“Jelen pillanatban több mint 12 ezer szombathelyi regisztrált az új kártyára. Várhatóan december hónapban minden minden regisztrált felhasználó a jogosultság ellenőrzését követően megkapja azt a qr kódot, ami a Szent Márton kártyáját jelenti, és amivel a Szent Márton kártyával járó kedvezményeket igénybe tudja venni. A kártya mellé pedig egy pin kódot, illetve egy felhasználónevet is fognak kapni a felhasználók.”

Egyelőre a szombathelyi állandó lakóhellyel rendelkező személyek és az itteni egyetemen nappali tagozaton tanulók jogosultak a kártya használatára. A kör januártól kibővül: a közgyűlés döntése értelmében a kamarai tagsággal rendelkező cégek is igényelhetik dolgozóiknak.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb