Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Tűzifa

170 rászoruló család kapott másfél köbméternyi tűzifát az önkormányzattól - az erről beszámoló sajtótájékoztatón elhangzott:  akinek még szüksége van segítségre, jelentkezzen a megfelelő hivatalokban.
Ilyen hatalmas, feldolgozandó rönkfákat kapott a város az erdőgazdálkodástól, hogy osszák szét a nehéz helyzetben lévő családok között. A folyamatban a FÉHE közfoglalkoztatottjai is segítenek.

Németh Klára - ügyvezető igazgató, FÉHE Közhasznú Nonprofit Kft.

“A családokat a Pálos Károly Családsegítő, illetve az önkormányzat illetékes osztályának segítségével választottuk ki, szervezetünk annyiban tud hozzájárulni ehhez a támogatáshoz, hogy akinek szüksége van rá és ezt igényli, mert nem tudja megoldani, annak feldaraboljuk és házhoz szállítjuk a kész tüzifát.”

Most 170 család kap másfél köbmétert ebből, a szállítást a sajtótájékoztatót követően megkezdték a Fogyatékkal Élőket és Hajléktalanokat Ellátó Nonprofit Kft. munkatársai.

Polányi Jánosné

“Nagyon szépen köszönöm, hogy kaptam fát, nagyon nagy segítség ez nekem, nagyon nehéz anyagi körülményeim vannak, egyedül élek, nevelek egy unokámat, 16 éves kislányt.”

Az akció most azoknak szól, akiknek fedél van a fejük fölött - mondta Hende Csaba. Az országgyűlés alelnöke azonban szólt a hajléktalanok helyzetéről is.

Hende Csaba - országgyűlési alelnök

“Szombathelyen mindenkiről gondoskodni tudunk és gondoskodni fogunk, garantáljuk azt, hogy a várható hidegekben senki nem fog elpusztulni nyomorult módon.”

Szombathely a segítés városa - ennek szellemében kérte a polgármester azt, hogy akinek még szüksége van tüzelőre, jelentkezzen.

Puskás Tivadar, polgármester


“Kérem szépen, mindenkit felszólítok arra, mindenkinek mondom, hogy ha olyannal találkozik, akinek szüksége van most télen tüzelőre, akkor azt igyekezzen bejelenteni az önkormányzatnál, a szociális osztályon, segíteni fogunk!”

A rászoruló családok a Pálos Károly Családsegítő Szolgálatnál is jelentkezhetnek.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb