Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vállalkozók Napja

A versenyképesség javítását tekinti a gazdaság előtt álló legfontosabb feladatnak a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége. A növekedés kedvező, de a hatékonyság fokozásában vannak még tartalékok – hangzott el a Vállalkozók Napja alkalmából tartott budapesti ünnepségen, ahol többek között két vasi cégvezető vehette át az Év vállalkozója díjat.
A versenyképesség növelése, a technológiai megújulás, a befektetések szerkezetváltása, valamint a beruházások voltak a fő témái a 20. alkalommal megrendezett Vállalkozók Napjának. A VOSZ elnöke szerint mindez a mikro-, kis- és középvállalkozások helyzetbe hozásával valósulhat meg. Tolnay Tibor elmondta, a magyar gazdaság jó helyzetben van.

Tolnay Tibor – elnök, VOSZ
A GDP 5,2 %-kal nőtt a 3. névben, 2,5-szeressel nagyobb ez a szám, mint az uniós átlag, ami ezen belül is – azt gondolom, hogy – nagyon pozitív tény, hogy az egyes iparágak önmagukban is növekedni tudtak.

A beruházások mértéke ötödével emelkedett, nőtt a foglalkoztatás, a minimálbér és a garantált bérminimum, ezzel együtt a lakossági fogyasztás is.

Varga Mihály – pénzügyminiszter

A javuló üzleti környezet megadta azt a lehetőséget, hogy a kormány egy közteher csökkentési programot indítson el. S mindez úgy következett be, a költségvetés egyensúlyára akarok itt utalni, hogy miközben csökkentettük az adók mértékét, közben valóban az adóbevételek növekedtek.

A hagyományoknak megfelelően a központi ünnepségen adták át például a Magyar Gazdaságért, és az Év vállalkozója díjakat is.

Szárnyas János – megyei elnök, VOSZ
Én úgy érzem, hogy a vállalkozóink, akik itt vannak, mindig támogatják a kultúrát, tudományt, sportot, stb. és megérdemlik, hogy itt vannak, illetve biztassuk őket, hogy a fejlődjenek, növekedjenek.

Az Év vállalkozója elismerést Vas megyéből ketten, Merkli Imre egy faipari, és Varga Zoltán egy mezőgazdasági tevékenységet folytató kft. ügyvezető igazgatói vehették át.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb