Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Erdész évzáró

Rend, fegyelem és becsület – ezekkel a szavakkal jellemezte a Szombathelyi Erdészeti Zrt. 2018-at a társaság vezérigazgatója az évet záró rendezvényen. De szólt a folytatás legnagyobb problémájáról, a munkaerőhiányról is. Átadták a „Év Erdésze”, valamint az ezüst és arany erdészcsillag díjakat is.
2018-ban nem nehezítette természeti katasztrófa az erdészet munkáját, így is volt tennivaló bőven.

Bugán József – vezérigazgató, Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Ahogy az elmúlt 8 évben, ebben az évben is rendben, fegyelemben és szakszerűségben teltek el a mindennapjaink. Bár nem állnak még rendelkezésünkre pontos számok az év végét illetően, de azt is szeretném mindannyiótoknak jelenteni, hogy végrehajtottuk azokat a szakmai terveket, amiket magunk elé tűztünk, azokat a célokat megvalósítottuk.

Az évzáró ünnepségen ismerik el a kiemelkedő szakmai munkát és emberi hozzáállást. Az Év erdésze díjat ketten vehették át. Berta Tamás kerületvezető erdész 1982 óta dolgozik a társaságnál.

Berta Tamás – kerületvezető erdész, Szombathelyi Erdészeti Zrt.

Nagyon szeretem a természetet, a munkámat is. Sok nehézség is van, nyáron meleg van, télen hideg van. Ez hozzá tartozik, ezt ki kell bírni.

A példamutató munkáért ketten kaptak Ezüst erdészcsillagot, és legalább 25 éves hűségükért öten érdemelték ki az erdészcsillag arany fokozatát. A Szombathelyi Erdészeti Zrt. idén is támogatta a Vas megyei mentőszolgálatot.

Lórántfy Mária – regionális igazgató, OMSZ

Nagyon nagy segítség, erkölcsi elismerés az anyagiakon túl, hogy tényleg már sok-sok éve mindig itt lehetünk ezen az ünnepségen, mi vagyunk a kiválasztottak, akik az erdészet nagy értékű felajánlásából részesülhetünk.

Az erdészek munkáját a megyei közgyűlés elnöke, Majthényi László is megköszönte, az ünnepre hangolódást pedig Székely János megyéspüspök szavai segítették. A rendezvénybe a csíkszeredai erdészek is bekapcsolódtak videokonferencia keretében. Az erdélyi Kisbacon település művészeti csoportja pedig ünnepi műsorral kedveskedett.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb