Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bizalom és hűség

Jubiláló dolgozóit köszöntötte az Epcos. A cégnél 10, 15, illetve 20 éve dolgozó munkatársai emléklapot kaptak és megvendégelte őket a cégvezetés. A jó munkakörülmények és a jó munkahelyi közösség a hosszú távú foglalkoztatás titka – ez derült ki az ünnepségen.
Bizalom és hűség Fotó: EPCOS Kft.
A leghűségesebb Epcos-dolgozókat köszöntötte a szombathelyi cég vezetése. Az elektronikai alkatrészeket gyártó vállalatnak közel 200 olyan munkavállalója van, aki legalább 10 éve dolgozik az üzemben. Megvendégelték és oklevéllel tüntették ki a dolgozókat, kedden. A jubilálók szerint a jó közösség és az előrelépési lehetőség a hűség titka.
„A szakmai támogatás a cég részéről az nagyon magas, mind oktatások, mind kiküldetések terén, úgyhogy lehet folyamatosan fejlődni – pontosan ezért ez a nagy létszámú jelenlévő, ebből a 10-15 éves törzsgárdából” - hangsúlyozta Sütő Zoltán, aki 15 éve az EPCOS dolgozója.
„Ki kell tartani, szeretni kell azt, amit csinálunk, elsősorban. Jó munkatársak, jó főnökök – ennyi” - mondta Giczy Lászlóné, aki 20 éve erősíti a vállalat csapatát
Hagyomány, hogy megünnepli az EPCOS a leghűségesebb munkavállalóit, az idei ünnepségnek pedig külön apropót adott, hogy a vasi megyeszékhely egyik legnagyobb munkaadója éppen 20 éve kezdte meg a termelést.
„1994-ben kezdtük meg a tevékenységünket és büszkén mondhatjuk el, hogy vannak olyan dolgozóink, akik a kezdetektől fogva velünk tartanak és hűségesek a céghez” - emelte ki Takács Balázs, az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft. ügyvezetője.
Az alkatrészgyártó most összesen 1750 embernek ad munkát a szombathelyi gyárban. Stabil munkavállalói csapatot tudhat maga mögött a cég, így a jövő évi törzsgárda ünnepségen is lesz kiket köszönteni.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb