Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ismét az új sportkomplexumról egyeztettek

A Szombathelyre tervezett új Haladás stadion is témája volt a városvezetők és a sportvezetők találkozójának. Mint arról már beszámoltunk, központi forrásból több sportcélú beruházás is megvalósulhat Szombathelyen a következő években. Az első tárgyalások eredményéről sajtótájékoztatón számoltak be az érintettek.
Augusztus 28-án döntött úgy a kormány, hogy összesen 12 milliárd forinttal  támogatja a Szombathelyre tervezett sportcélú fejlesztéseket. Elsőként új  Haladás-stadion és sportcsarnok épül.

Puskás Tivadar polgármester
“Nem egy futballpályáról van szó, hanem egy sport és rekreációs centrumnak a felépítéséről. Ennek több üteme van, az első ütem a legnagyobb pénzigényű ütem, a Haladás-stadionnak és sportcsarnoknak a felépítése.”

Az építkezések megkezdése előtt az önkormányzat minden érintettel egyeztetni szeretne. Először szombathelyi sportszakemberekkel találkoztak a város vezetői.

Lazáry Viktor alpolgármester
“A célunk az, hogy a lehető legszélesebb társadalmi egyeztetés keretén belül valósuljon meg a Haladás-pályának a fejlesztése. Én azt gondolom, hogy most indul el ez a munka, ez a folyamat, aminek jelenleg az elején vagyunk.”

A Városházán tartott megbeszélésen részt vett Illés Béla is.

Illés Béla kisebbségi tulajdonos, Szombathelyi Haladás
“A szombathelyi szurkolók mindenképpen megérdemlik azt, hogy egy új fantasztikus stadionban szurkoljanak a csapatnak, hiszen évek óta a szurkolótáborunk ott van a stadionban, ami a leglátogatottabb a nézők között.”

A Haladás-projekt következő állomása csörtörtökön lesz, amikor Hende Csaba honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő és Vígh László, kiemelt sportlétesítmény-

fejlesztésekkel, sportberuházásokkal összefüggő kormányzati feladatok ellátásáért felelős kormánybiztos érkezik Szombathelyre stadion-bejárásra, és a tervek elkészítésével kapcsolatos  megbeszélésekre.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb