Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Példaértékű az iQor munkáltatói szerepvállalása

Ezüst minősítést szerzett a legismertebb hazai nagyvállalatok között az IQor - a versenyben azokat a hazai KKV-ket és nagyvállalatokat díjazták, akik kiemelkedő erőfeszítéseket tettek azért, hogy munkahelyeink minél örömtelibbek, egészségesebbek, igényesebbek és jövedelem-termelőbbek legyenek.
A nagyvállalatok erre vonatkozó kezdeményezéseit, kampányait, kommunikációját vizsgálva az iQor ezüst minősítést szerzett, azonos szinten teljesítve a Magyar Telekommal és a Vodafone-nal. A díjjal együtt jár, hogy 1 évig használhatja a „Kiemelkedően vonzó és felelősségteljes munkáltató” megnevezést és logót kommunikációjában.

2017. március 16-án ünnepélyes keretek között hirdették ki a verseny eredményét és adták át a Magyar Public Relations Szövetség Employer Branding Tagozata által alapított díjakat. A MPRSZ célja a megmérettetéssel a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési megoldások bemutatatása és megismertetése, a jó gyakorlatok széles körű elterjesztése volt. A beérkezett pályázatokat rangos szakmai zsűri értékelte, amely elismert és gyakorlott HR, kommunikációs és marketing vezetőkből állt. Az iQor Global Services Hungary Kft. az elmúlt 1 év márkaépítés során tett erőfeszítésit mutatta be pályázatában, amellyel rögtön óriási sikereket könyvelhetett el!

"Be more with iQor - Légy több az iQor-ral"

A munkáltatói márkaépítés szüksége már 2014-ben felmerült, amikor a szombathelyi gyár a Jabil Aftermarket Services részlegének felvásárlásával az iQor tulajdonába került. A tulajdonosváltást követően húsba maró kihívásokkal kellett a cégnek szembenéznie: a névváltással mintha egy ismeretlen, új cég jelent volna meg a munkaerőpiacon - mindez Vas megyében, amelyet hatványozottan sújt a munkaerő-piaci válság. Ebből a helyzetből merítve kellett építkezni, stratégiát készíteni és azt megvalósítani.

„Az elismerés megerősített bennünket és további motivációt jelent, hogy folytassuk ezt a tevékenységet. Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy a munka, amelyet elkötelezetten végeztünk, értéket képvisel a szakma számára is. Olyannyira, hogy az iQor-nál ismertebb, régebb óta létező szervezeti kultúrával rendelkező vállalatoknál kaptunk kedvezőbb értékelést. Így például olyan cégek előtt díjaztak bennünket mint a Budapest Bank, a Heineken, a Lidl, az NN Biztosító vagy éppen a Rossmann” – nyilatkozta dr. Grünwald Imre, a cég személyügyi igazgatója.

Az iQor Global Services Hungary Kft. pályázatát összefoglaló videó a következő honlapon tekinthető meg: http://iqor.eu/

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb