Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Folytatódik a környezetvédelmi rendezvénysorozat az ŐrvidékHázban.

Szeretettel várjuk a 2020-ban 2. alkalommal megrendezésre kerülő Civil Sajtóreggeli elnevezésű eseményünkre február 4-én kedden 9.00-tól! 

"Összetartozás 100" mottóval közös szerepléssorozatba kezdett az elmúlt hétvégén az ELTE SEK Szökős és a Gencsapáti Hagyományőrző Néptáncegyüttes. A két vasi folklórműhely célja, hogy a 2020-as esztendőben minden határokon túl élő magyar közösséghez ellátogasson műsorával.

A Bekecs Néptáncegyüttes előadása január 18-án szombaton 19 órakor az alsóőri Kultúrházban.

2020-ban 1. alkalommal  Civil Sajtóreggeli 2020. január 14-én kedden 9.00-tól! 

A Szombathelyi Médiaközpont Nonprofit Kft. vezetősége és munkatársai nevében kívánunk Békés, Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet!

Életmű albummal jelentkezik Ferkovics József grafikus festőművész, aki kiállítással egybekötött könyvbemutatójára invitálja az érdeklődőket, anyaga garantáltan megérinti a látogatót.

A Szabóhegyért Közösen Egyesület szervezésében szombat délután a Sziklakaréj tisztására igyekezetek az apró kis lábak, hogy röviden túrázzanak és e közben találkozhassanak a Mikulással.

A mobiltelefon-, a mobilinternet- és a mobil M2M-szolgáltatások főbb mennyiségi mutatóinak alakulását bemutató új, 2019 első félévének adatait is magába foglaló mobilpiaci jelentését tette közzé ma a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). A dokumentumból kitűnik, hogy a legtöbb trend folytatódott. Tovább erősödött a 4G: fél év alatt csaknem 4 százalékponttal nőtt a mobilinternetre 4G-n keresztül csatlakozott SIM-kártyák aránya és 5 százalékponttal az ilyen hálózaton bonyolított hívásforgalom. Ugyanakkor megtorpant az SMS-küldés népszerűsége.

A kárpátaljai magyar közösség a zavaros politikai és társadalmi viszonyok miatt nehéz körülmények között éli meg mindennapjait. Ezért a területen működő Ferences Misszió segítségével szeretnénk enyhíteni az ott élő magyar családok terheit.

Boszorkányperek Vas megyében címmel Feiszt György előadásával folytatódik a Szabadegyetem programja hétfőn ötkor a megyei könyvtár földszinti előadótermében.

A több mint 900 éves, történelmi Johannita Lovagrend a korai középkortól a török hódoltságig több száz éven keresztül jelen volt Magyarországon és támogatta az uralkodókat miközben ispotályokat tartott fenn, ápolta a betegeket, segítette a rászorulókat és kulturális missziót is ellátott. Mintegy 8000 db kétkötetes kifestőt ajándékoz a Rend többségében Kelet-Magyarországon, Erdélyben és a Partiumban valamint Kárpátalján élő kicsiknek, hiszen az ábrázolt templomok nagy része ezen a területen található.

A program célja, hogy a Szociális Munka Napjához (november 12.) kapcsolódóan felhívjuk a társadalom figyelmét a szociális területen tevékenykedő szervezetekre, a munkájuk fontosságára. A rendezvény részeként civil és egyéb szervezetek interaktív kitelepülésével érzékenyítjük a diákokat az önkéntességre, a segítésre, a szociális területen tevékenykedőkre, a benne érintettekre.

316-ban Savariában, a mai Szombathelyen született Szent Márton, Európa egyik legnépszerűbb szentje. Szülővárosában ezen a napon a katonára, a püspökre, Isten alázatos szolgájára emlékeznek.

Tudományos-szakmai workshop az FTI-iASK és a Pannon Egyetem szervezésében Kőszegen